Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan lehetne kirakni itthonr...

Hogyan lehetne kirakni itthonról? (lent)

Figyelt kérdés
16/L vagyok van egy nálam 4 évvel idősebb nővérem és egy öcsém.Anyukám egyedül nevel minket.Nővérem 2hónapja megismetkedett egy fiúval és oda is költözött hozzánk.Ezzel nem is lenne gond de mivel 3szobás házban lakunk,így nyilván egy szobaban vagyok nővéremmel(most már ugye a barátjával is).A fiú dolgozik(van szakmája is),nővérem otthagyta az iskolát és itthon van.Nem tudom már elviselni őket és szerintem nem jó hogy együtt vagyok velük minden nap.Van hogy 3órakor felkelek miattuk és este 11-12fele alszok el mert képtelenség mellettük aludni(gondolom nem kell leírni mit csinálnak éjszaka).Volt hogy hajnali 2kor sikerül elaludnom(már sírva aludtam el),úgy hogy másnap 5 órakor kelltem hogy suliba menjek.Egyszerűen nincsenek rám egyátalán tekintettel.Mit tegye már?Valakivel hasonló?Anyukám nem szeretné kidobni öket mert azt mondta hogy nem fogja kidobni a saját lányát.Viszon igy nem bírom már sokáig.Segítsetek:/

2016. máj. 11. 20:40
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Megpróbálom,köszönöm! :)
2016. máj. 20. 19:28
 32/33 anonim ***** válasza:

Azóta mi történt?

Amúgy olyan ideges lettem, mikor a kérdést olvastam...Biztos én vagyok idegbeteg, de ha az éjszaka közepén arra ébrednék fel, hogy a nővérem a pasijával kefél mellettem, úgy elkezdenék velük üvöltözni, hogy utána egy szobában se mernének tartózkodni -.- Meg minek költözött hozzátok? Dolgozik? Akkor keressen magának valami albérletet, ne másnál élősködjön, mint valami pióca.

Nehogy már még te költözz át a nagyszüleidhez :D Neked több jogod van ott lenni, a saját szobádban, mint annak a fiúnak..Meg ha a nővéred is otthagyta az iskolát, akkor ne arra legyen esze, hogy egész nap a pasijával dugnak, mint a nyulak, meg a s3ggét meresztgesse otthon, hanem költözzön el, legalább nem lenne tovább terhére az anyjának. Eleve anyukádnak egyedül kell négyőtöket eltartania, még a beleit is kidolgozza, erre ahelyett, hogy magával kezdene valamit, hogy egy kis terhet levegyen a vállairól, még felcipel egy 5. embert is? :D

Pofám leszakad.

18l

2016. máj. 28. 00:47
 33/33 Lonely cedar válasza:

En azt tudom javasolni, hogy mutasd meg anyukadnak ezta kerdest es olvassa el a kommenteket is hatha akkor eszre veszi, hogy valoban bajban vagy.

Az, hogy melletted dugnak ... Jezus Isten! Betegek.

2016. máj. 28. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!