Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan lehetne kirakni itthonr...

Hogyan lehetne kirakni itthonról? (lent)

Figyelt kérdés
16/L vagyok van egy nálam 4 évvel idősebb nővérem és egy öcsém.Anyukám egyedül nevel minket.Nővérem 2hónapja megismetkedett egy fiúval és oda is költözött hozzánk.Ezzel nem is lenne gond de mivel 3szobás házban lakunk,így nyilván egy szobaban vagyok nővéremmel(most már ugye a barátjával is).A fiú dolgozik(van szakmája is),nővérem otthagyta az iskolát és itthon van.Nem tudom már elviselni őket és szerintem nem jó hogy együtt vagyok velük minden nap.Van hogy 3órakor felkelek miattuk és este 11-12fele alszok el mert képtelenség mellettük aludni(gondolom nem kell leírni mit csinálnak éjszaka).Volt hogy hajnali 2kor sikerül elaludnom(már sírva aludtam el),úgy hogy másnap 5 órakor kelltem hogy suliba menjek.Egyszerűen nincsenek rám egyátalán tekintettel.Mit tegye már?Valakivel hasonló?Anyukám nem szeretné kidobni öket mert azt mondta hogy nem fogja kidobni a saját lányát.Viszon igy nem bírom már sokáig.Segítsetek:/

2016. máj. 11. 20:40
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:

Hány éves az öcséd?

Nála nem jó?

2016. máj. 11. 20:50
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Külön szoba. Oldjátok meg.

Nem leszel hajlandó ezt folytatni....

2016. máj. 11. 20:50
 3/33 A kérdező kommentje:
Öcsém 10éves.Neki kis szobája van nem fér még egy ágy el.Meg ott meg én zavarnám ha hajnali 5kor kelek ő meg 7.30 fele nem lenne neki jó.Anyukám 4.30 fele indul dolgozni.Ugyhogy nem tudok másik szobába menni.
2016. máj. 11. 20:53
 4/33 anonim válasza:
100%

Anyukáddal vagy a nővéreddel beszélj, hogy mi a helyzet. Hogy hallod őket, stb. Ez őket nem zavarja, basszus? Rossz, hogy neked kell kb. elhagynod a szobát egy idegen miatt, de ha nem akarsz megbukni az iskolában, akkor muszáj lesz aludnod. Mi lesz, ha gyerekük születik, oda, hozzátok...? akkor már senki sem fog tudni aludni...

Esetleg anyukád szobájába költözhetnél... Mindenképpen beszélni kellene róla...

2016. máj. 11. 20:57
 5/33 A kérdező kommentje:
Nem őket nem zavarja.Úgytűnik csak nekem van problémám ezze mert én vagyok velük egy szobába.A sulirol meg annyit hogy soha nem buktam meg.Most 4 tantárgyból állok bukásra.(kettőt még ki tudok javítani)
2016. máj. 11. 21:03
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem semmi anyád van. Eltűri, hogy az egyik lánya egy szobában legyen a másik lányával és annak fiújával. Még hogy nem akarja elküldeni? Akkor legyen ő egy szobában a fiatal szerelmesekkel.
2016. máj. 11. 21:04
 7/33 A kérdező kommentje:
Egyedül tart el minket rengeteget dolgozik és keveset lát ebből.Sűrűn panaszkodok miattuk de semmi:/
2016. máj. 11. 21:07
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg oszinten a fiunak hogy tonkre vagja az eletedet. Semmi keresnivaloja ott es huzzon el a pics@ba.

Emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalasod. Ezt kell tenned. Semmi finomkodas.

2016. máj. 11. 21:23
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
fordulj a gyámhatósághoz, kiskorú vagy, káros lehet a lelki fejlődésedre, hogy rendszeresen a jelenlétedben szexelnek... majd a gyámhatóság kötelezi anyukádat, hogy szüntesse meg ezt az állapotot... nyugalom, nem fognak gyerekotthonba "rakni"....a családból kiszakítani gyereket csak a legvégsőbb, másként nem orvosolható helyzet miatt lehet...
2016. máj. 11. 21:23
 10/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)Megmondani nem fogom neki mert akkor nyilván én leszek a sz*r hogy miért küldeném el.Gyámhatósághoz azèrt nem fordulok fogalmam sincs hogy hol van ilyen egyátalán meg azt hittem legalább anyukám megért.
2016. máj. 11. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!