Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan lehetne kirakni itthonr...

Hogyan lehetne kirakni itthonról? (lent)

Figyelt kérdés
16/L vagyok van egy nálam 4 évvel idősebb nővérem és egy öcsém.Anyukám egyedül nevel minket.Nővérem 2hónapja megismetkedett egy fiúval és oda is költözött hozzánk.Ezzel nem is lenne gond de mivel 3szobás házban lakunk,így nyilván egy szobaban vagyok nővéremmel(most már ugye a barátjával is).A fiú dolgozik(van szakmája is),nővérem otthagyta az iskolát és itthon van.Nem tudom már elviselni őket és szerintem nem jó hogy együtt vagyok velük minden nap.Van hogy 3órakor felkelek miattuk és este 11-12fele alszok el mert képtelenség mellettük aludni(gondolom nem kell leírni mit csinálnak éjszaka).Volt hogy hajnali 2kor sikerül elaludnom(már sírva aludtam el),úgy hogy másnap 5 órakor kelltem hogy suliba menjek.Egyszerűen nincsenek rám egyátalán tekintettel.Mit tegye már?Valakivel hasonló?Anyukám nem szeretné kidobni öket mert azt mondta hogy nem fogja kidobni a saját lányát.Viszon igy nem bírom már sokáig.Segítsetek:/

2016. máj. 11. 20:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

elárulod, hogy melyik megyében élsz, vagy esetleg ha nagyvárosban, akkor azt is megmondhatod, beazonosítani ennyi információ alapján úgy sem tud itt senki, és akkor megkeresem szívesen a gyámügyi hatóság helyi kirendeltségét, és elérhetőségét...

azért ez tényleg nem normális, hogy ezt kell látnod, és hallgatnod minden este, hogy egy idegen ember hogyan dugja a nővéredet...

2016. máj. 11. 21:32
 12/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm de tényleg a gyámügyhöz nem szeretnék fordulni.Nagyon megharagudna rám az egész család.Pest megyében lakok egyébként:)
2016. máj. 11. 21:39
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz koliba menni? Nálunk gimiben volt több osztálytársam, akik kollégiumban laktak, de nekem pl. sose kellett koliban laknom, és fogalmam sincs a részletekről.

Vagy pl. nagyszüleidnél (ha élnek) nincs egy szoba számodra?

Én pl. nagymamámnál laktam gimis éveim alatt. Meg egy évig nagynénéméknél.

Anyukádnak azért elpanaszolhatnád a részleteket is, én a helyében biztos tudni akarnám, hogy mi is a baj konkrétan. Mert problémát csak úgy lehet megoldani, ha a részleteket is ismeri az ember.

2016. máj. 11. 22:26
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Anyukádnak kéne ezt megoldani.

Ha nem akarja aludjon ő velük.

2016. máj. 11. 22:27
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Mássz be anyukád mellé, rugdossad éjjel, és fogd rá, hogy szarul alszol, a szobádban nem tudsz aludni, ő is kialvatlan meg ideges lesz, és lépni fog :)
2016. máj. 11. 22:30
 16/33 A kérdező kommentje:
Ha nem változik semmi akkor maradnak a nagyszülők:)kolis nem leszek messze lakok a sulitol inkább bejárok minthogy kolis leszek:D
2016. máj. 11. 22:38
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy buta rib.nc lehet a nővéred.
2016. máj. 11. 22:40
 18/33 anonim ***** válasza:
49%
Megerdeled. Nema gyereknek anyja se erti a szavat. Megmondod nekik v marad.
2016. máj. 12. 07:43
 19/33 A kérdező kommentje:
Utolsó,igen biztosan megérdemlem;)
2016. máj. 12. 16:45
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Akadj ki. Üvölts. Amig némán tűrőd nem fog változni semmi.

Ne menj iskolába. Ha majd kérdezik, hogy miért nem mész mond el ezért.

2016. máj. 12. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!