Normális ez, omlik a ház fala de azért megveszi az Iphone 6s plus-t?
A nagyszüleimtől nem messze lakik egy család, akik elég tréé körülmények között élnek, látásból ismerem őket, mert nagyanyám szokott vinni nekik ételt, gyümölcsöt stb. (jószívű).
A házuk a következő állapotban van:
A ház fala omlik, szó szerint hozzá érsz pfsssssszss. Ajtó ablak egy sincs rajta, de azért a két digi tévé és internet be van kötve...
Na meg a méreg drága Iphone 6s plus ott figyel az ablakon. Gyerek nem tudom miből fizeti de nem a 50k-s fizujából annyi szent.
Megveszi, persze.
Nem is ellopja, nem megveszi
Közöd hozzá? Ismerősöm, már kizavarták ólba lakni a szülei /27 éves/ Lavórba fürdés, rongyos ruha, de minden új kütyü meg van neki:))) Őt ezek éltetik, motiválják, hogy dolgozzon. Neki jó, tőlem barlangban is lakhat:)
Mondjuk, én sem vagyok sokkal különb. Nekem viszont kerti tó és halak a minden:)
Házra hiába gyűjtene, az esélytelen.
A helyedben csak a nagyszüleimért aggódnék, az ilyen csáládoknál sokminden megtörténik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!