Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi tévő legyek, ha a cigány...

Mi tévő legyek, ha a cigány szomszédaim rendszeresen átjárnak a házamba?

Figyelt kérdés

A szembe-szomszédaink egy 17 tagú cigány család. Már eddig is sok disznóságot műveltek, de a java csak pár hete kezdődött. Egyik délután azt vettem észre, hogy a fiatalabb cigány kölykök (egyik sem idősebb 14-nél) lazán átsétálnak az utcán, kinyitják a kapunkat, és halál nyugodtan hátrasétálnak a teraszunkra cigizni!!! Sőt, volt már rá példa, hogy bejöttek a házba is, és leültek a kanapékra egy szó nélkül, és folytatták a beszélgetést, mintha mi ott se lennénk!!!

Ez megy már vagy 4 hete, de nem merünk semmit csinálni, mert félünk tőlük. Van itthon gázpisztoly, és már azt terveztem, hogy meglövöm őket, ha még egyszer meglátom őket a teraszunkon.

2016. ápr. 19. 18:07
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
65%

Kedves kérdező, ha kutyát veszel nagy az esély hogy megölik.

A legjobb megoldás az lenne ha el magyaráznád nekik a dolgot, bár nagy az esély hogy nem értik meg.

Ha bántalmazod őket nagy az esély rá hogy később meg vernek.

Cigány vagyok, bár nem élek úgy, tudom milyenek az ilyen alakok.

Azt jobb ha tudod nekik ez egyáltalán nem fura hogy esetleg besétálnak hozzád, ha elzavarod őket az ö mentalitásuk szerint, azt fogják gondolni hogy haragszol rájuk.

Én azt ajánlom hogy ha nem tudod elviselni, keresetek más lakást ha ez lehetséges, ők nem úgy gondolkodnak ahogyan te. 17 cigány nem kis szám, lefogadom ha a gyerekeket bántalmazod elzavarod a szülök, testvérek nem fogják szó nélkül hagyni.

Mindenesetre sok sikert, én is félnénk a helyedben, de mindenesetre kitartás.

2016. ápr. 22. 03:54
 22/28 anonim ***** válasza:
Rendőrség erre is csak legyintett? Mert akkor sajnos kezedbe kell venni az ügyet. Nem akkor kell hős magyarnak lenni, amikor a sajátjaiddal van nézeteltérésed. Ha mindig mindenki f.sni fog tőlük és nem mernek lépni, akkor sose változik a helyzet. Érdekes, nekünk sose volt ilyen gondunk. Megoldottuk magánúton a dolgokat.
2016. ápr. 23. 13:44
 23/28 anonim ***** válasza:

Azt írod, zárod a kaput. Akkor hogy mennek be? Zárd az ajtókat is, szerezzetek be kutyát, minél nagyobbat.

Nem kell tőlük félni, határozottan haza küldeni őket, de inkább be sem engedni.

2016. ápr. 23. 18:36
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Így igaz. Zárni kaput, ajtókat, ablakokat. Ne ijesszen meg az agressziójuk, mert primitív emberek, ez az utolsó mentsváruk. Másképp nem tudnak kiállni magukért.

Nem olyan nagy az erejük, mint amekkorának kinéznek. Dagadtak, de nem izmosak. Ha van egy szúrós tekinteted, azt is bevetheted. Nekem kék szemem van. Ha valami nem tetszik, úgy nézek, és hátrálnak. Ennyi. Ezek f.snak tőlünk, ezért keménykednek.

2016. ápr. 24. 14:38
 25/28 anonim válasza:
Látom lepontoztatok ._." Na mind1 a kutyát szerintem hanyagold mer megölik.
2016. máj. 7. 10:14
 26/28 anonim válasza:
Vendégeld meg a betyársereget egy jó ebédre
2016. máj. 8. 09:05
 27/28 anonim ***** válasza:
Szeleteld le a szutykokat. :)
2016. máj. 8. 10:19
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Immár nem járkálnak át hozzánk! ;) Felhívtuk a rendőrséget, akik kijöttek egy kis elbeszélgetésre, és helyrerakták a korcsokat! El se hinné az ember, milyen gyorsan megváltoztak "színükben" :D Azóta egy csendes, nyugodt környék a miénk, és még egyszer köszönöm a kommenteket ;)
2016. aug. 11. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!