Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tehetek a kéményseprő...

Mit tehetek a kéményseprő kéménye ellen?

Figyelt kérdés

Ha begyújt a szomszéd az összes fűst a kéményből a mi kertünkbe érkezik, nem lehet megmaradni az udvaron. Ruhákat nem lehet szárítani, és azért a kutyáknak sem tesz jót, ráadásul tényleg nem lehet kint maradni, a lakásban kell maradni amíg nem enyhül a füstfelleg.

Nem veszekedni akarok a szomszéddal, és tisztában vagyok vele, hogy valamivel fűtenie kell, de hiába szóltunk neki, sajnos nem lehetett ezt megbeszélni vele, viszont ezt nem lehet kibírni, hogy minden télen tömény füst legyen a bejárati ajtó előtt.

Az egészben az a legjobb, hogy kéményseprő a foglalkozása a szomszédnak, fogalmam sincs mitévő legyek. Hatósághoz kell fordulni, vagy máshova? Azt is hallottam, amit nem tudom, hogy igaz e, de a katasztrófa védelemhez is lehet fordulni ezzel. Szeretném a segítségeteket kérni a dolgok tisztázására.

Köszönöm!

2016. ápr. 3. 15:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy sorstársak vagyunk. Neked sokkal jobb, mert nálam három szomszéd kéményéből dől a füst...ráadásul környezetvédő mindegyik...úgy, hogy összeszednek mindent, ami ég, és éjjel eltüzelik a kazánban...ha hidegebb az idő akkor nappal is.

Megkíméllek a hülye ötletektől, mert nincs épeszű, kulturált megoldás.

Ne feledd, mindig a hülyék győznek. Nekik rutinjuk van.

2016. ápr. 3. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!