Jogosan jártak el?
Figyelt kérdés
A felvételimhez járna + 40 pluszpont a hátrányos helyzetem miatt(gyermekvédelmi támogatást kapok és anyukám több mint egy éve munkanélküli). Legalábbis én így gondoltam, de az ügyintéző nem adta meg az igazolást. Azzal indokolta hogy hiába álláskereső édesanyám ha kap rehabilitációs ellátást(rokkantnyugdíj), mivel ezáltal van jövedelme és nem olyan formában van bejelentve a munkaügyi hivatalba mint ahogy nekem érvényes lenne. De én nem láttam ilyesmi kikötést a törvényben. Szerintetek mégis igaza van?2016. márc. 21. 10:19
1/3 anonim válasza:
"kap rehabilitációs ellátást(rokkantnyugdíj), mivel ezáltal van jövedelme"
ez igaz...
nyugdíjas ismerősöm is arra kapott hitelt, hogy nyugdíjas, "van jövedelme"...
munkanélküli ismerősöm akinek semmi jövedelme, ő például nem kapott hitelt a vállalkozásának elkezdéséhez...
szóval ez tényleg jövedelemnek számít, még akkor is ha "munkanélküli"...
23F
2/3 anonim válasza:
Nézd, a plusz pont nélkül nem jutsz be úgysem bírtál volna bent maradni, mert nem vagy elég okos hozzá. Utána nem lesznek plusz pontok, mert te hátrányos helyzetű vagy.
3/3 A kérdező kommentje:
Már bocsánat de mi alapján hülyézel le?! Tudom hogy teljesíteni kell az egyetemen. Azért nem lenne elég pontom mert magántanuló vagyok(külső okok miatt) és dolgozok így nehezebb jól felkészülni az osztályzatokra. És egy tárgyból emeltezés nem elég a pontszám eléréséhez. Na mindegy, a lényeg hogy ne mondj véleményt arról akit/amit nem ismersz!
2016. márc. 23. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!