Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Segítség! Megőrjít a szomszédo...

Segítség! Megőrjít a szomszédom! Hogyan tudnám lerázni szerintetek?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja férjemmel új lakásba költözünk. Az ezt követő napokon felbukkant egy szomszéd, aki azóta nem száll le rólam. Egész nap otthon van egyedül és szerintem nagyon unatkozik. Kb. óránként kávézni akar, állandóan írogat, hív, ha nem reagálok akkor megjelenik az ajtóban és csenget. Külömböző trükköket alkalmaz arra, hogy társasága legyen. Újabban kéreget is, persze elfelejti visszaadni. A neten is nyomon követ, minden lépésemről tudni akar. Nincs tőle egy nyugodt percem, lassan már bújkálnom kell. Ez így megy minden nap, egészen addig amíg a férje haza nem ér. Nem akarok minden reggel az ő üzeneteire ébredni... és nem szeretném megsérteni, de nekem ez már sok. Hogyan tudnám kezelni ezt a dolgot szerintetek? Szivesen olvasnék néhány tanácsot! Köszönöm... :)

2016. márc. 10. 12:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
4%
Férfi a szomszédod?
2016. márc. 10. 13:43
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Írja a kérdező, hogy amíg a szomszéd férje haza nem jön.

Ez persze nem jelent semmit, de szerintem a magyaroknak sajnos még az az egyértelmű, hogy egy nőről van szó.

2016. márc. 10. 15:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Nőről van szó, még mielőtt bárki félreértené... :)
2016. márc. 11. 09:14
 14/15 elwera ***** válasza:
100%
Amikor csenget, nézz ki az ablakon, úgy hogy ő is lássa, aztán indulj el befelé a szobádba, és ki se gyere, akárhányszor nyomja a csengőt utána. Talán erre megsértődik.
2016. márc. 13. 08:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

" a magyaroknak sajnos még az az egyértelmű, hogy egy nőről van szó."

Hála Istennek, nekem az az egyértelmű, és egyben az is a normális! :DDD

Viszont a többi dolog, amit ír a kérdező, az valóban abnormális, de az ilyennek csak bunkón lehet reagálni! Nekem is volt egy ilyen levakarhatatlan szomszédom. Egészen addig próbáltam vele tapintatos lenni, amíg vigyorogva közölte egy napon az előszobámban, hogy hát szóljak rá, ha már dolgom van, mert ADDIG ÚGYSEM MEGY EL!!! Na onnantól én is tahó voltam, le is kopott végleg!

2016. márc. 15. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!