Hogy érjem el, hogy a szomszédom békén hagyjon?
Nem tehetsz semmit. Ilyentől az átláthatatlan kerítés sem véd. Majd azért jelent fel, mert eltakarod a kilátását.
Menj be te is a jegyzőhöz és szólj a zaklatások miatt, akkor elgondolkodik a jegyző is.
Nálunk az vált be, hogy idegességemben konkrétan leüvöltöttem a szomszéd banya fejét, hogy vagy leáll az egésszel, vagy rendőrt hívok zaklatásért és én is nekiállok elég szépen megkeseríteni a hátralévő életét.
Na akkor megszeppent és abbahagyta. Az ilyenek csak ebből értenek.
Beszéld meg vele. Kommunikáció.
Ha nem normalizálható, ne érdekeljen s mond meg neki, nem vagy hajlandó beszélni vele és feljelented zaklatásért ha folytatja.
Tudod kérdező nem kéne meghunyászkodni.
Jelentsétek már fel folyamatos zaklatásért, én ugyanezt tettem az alattam lakó banyával. Mikor már állandóan dörömbölt és panaszkodott, betelt a pohár. Ráhívtam a rendőrséget folyamatos zaklatásért, na akkor megszeppent. Aztán mikor összefutottam vele a lépcsőházban, közöltem vele, hogy ha még egyszer be mer kopogni, ugyanúgy kihívom a rendőrséget.
Ismerősömék is hasonlóan bántak el egy 50-es házaspárral. Ők is unalmukban mindenért jegyzőt hívogattak, nem hagyták az ismerősöméket élni a saját kertjükben, mert folyamatosan azt lesték, mibe lehet belekötni. Ismerősömék is megunták. Próbáltak velük beszélni, akkor fel voltak háborodva. Na akkor ők meg elkezdtek a rendőrség nyakára járni a folyamatos zaklatás miatt és amiatt, hogy folyton meggyanúsítja őket mindennel az a házaspár, és minden miatt rohannak a jegyzőhöz.
Kb a 3. alkalom után a rendőrség jól elmeszelte őket egy vaskosabb büntetéssel, a jegyző meg elküldte őket melegebb éghajlatra, hogy szórakozzanak mással. Azóta nemhogy csöndben vannak, de még el is bújnak, ha meglátják az ismerősöméket, nem is mernek szólni semmit.
Ha nem teszel a szomszéd ellen érdemben semmit, akkor még jobban a fejedre fog nőni, és folyton a jegyzőhöz fog szaladgálni. De beszélhetsz te is először a jegyzővel, hogy segítsen, mert mindenért alaptalanul hozzá fordul a szomszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!