A gyermekek tanulmányai miatt megfontolandó Budapestre költözni?
Szerintem megéri Pest vagy valamelyik közeli város Családi házas részeibe költözni. Pest sem csak paneldzsungelből áll. Egyrészt több, jobb iskola van mint lehetőség, lehet bejárós is a gyerek.
Ez a kollégium meg önállóság dolog is változó. Van aki kifejezetten szereti, van akinek az esze is elmegy tőle, van aki utálja. Én hosszú évekig voltam kollégiumban, ott csak az első 1-2 év ami jó, utána inkább nyűg az hogy 4-en vagytok, semmi magánélet, semmi nyugalom. Ráadásul az hogy önálló vagy nem önálló valaki az sem ezen fog múlni.
Na meg, ha nem tetszik nekik a mamahotel, akkor még mindig ott lesz a lehetőség hogy albérletbe menjenek, és dolgozzanak mellette. Tény hogy az albérlet nem olcsó, főleg a mai horror árakkal.
Vagy a másik opció, hogy gyűjtötök ahogy tudtok, és vesztek nekik hitelre lakást, ha oda kerül a sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!