Miert gondolja mindenki hogy Csepel egy borzasztó hely a cigányok miatt?
Figyelt kérdés
Én csepeli vagyok, de nem egy ismerősöm mondtam mar azt hogy uhh te Csepelen laksz!? Ilyenkor általában meg kérdezem miert baj ez.. És többnyire azt a választ adjak hogy a cigányok miatt.. Én itt elek, innen járok be a hévvel nap mint nap dolgozni a városba, (Budapest másik végre, Újpestre) de nem tudok olyan nagy különbséget tenni a 21. és pl a 7. vagy 9. kerület között. Miert gondolja mindenki azt hogy ez egy szörnyű hely?2016. febr. 8. 20:23
11/16 anonim válasza:
Attól függ, hol laksz. A dunaparti részen nagyon normális családok (is) élnek.
12/16 anonim válasza:
Tényleg borzasztó. Undorító ez a sok cigány, állandóan az utcán lebzselnek, kegyetlen primitívek. A szomszédomban is lakik egy igénytelen népség, velük van a legtöbb gond, rohadtul nem képesek kulturáltan viselkedni. Biztos jobb részek is vannak a 21-ben, de én csak a sok szart kapom itt belőle fél éve. :D Ahogy lehet, elhúzok innen.
13/16 anonim válasza:
Jelenleg a 9. kerületben lakom, és sokkal jobban félek este az utcán egyedül.
14/16 Ortilio válasza:
Párszor mentem rajta keresztül, néha bringával is, de mindig nagyon lehangolt. Igazi Balkán. A fekvése nem volna olyan rossz, meg a Kis-Duna is dob rajta. De nem eleget...
15/16 Lakatos Adolf válasza:
😂😂😂miez a sok ciganyozos komment? A magyarok a legkomolyabbak it
16/16 norbertusmagnus35 válasza:
Hát én szerintem az egyéni tapasztalatszerzés a mérvadó. Én jómagam Csepelen a királyerdőben élek a és én speciel nagyon jól érzem magam itt. Mai napig itt élek a a kis családommal, itt is nőttem fel nem kívánom lecserélni ha nem fontos. Az Ófalu részt szokták manapság főleg felhozni példának meg az Ady Endre, Védgát utcát és sokan ezzel már eleve azonosítják Csepelt is holott csupán ez annak a része ettől Csepel azért jóval nagyobb. Amiket itt többen felsorolnak meg szerintem bármelyik kerültre, vagy a belvárosra is ugyanúgy illik. Szokták még Csillagtelepet is mondogatni főleg a múltban de mostanra már nem járok arra én sem de nem hallok róla negatívot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!