Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miert gondolja mindenki hogy...

Miert gondolja mindenki hogy Csepel egy borzasztó hely a cigányok miatt?

Figyelt kérdés
Én csepeli vagyok, de nem egy ismerősöm mondtam mar azt hogy uhh te Csepelen laksz!? Ilyenkor általában meg kérdezem miert baj ez.. És többnyire azt a választ adjak hogy a cigányok miatt.. Én itt elek, innen járok be a hévvel nap mint nap dolgozni a városba, (Budapest másik végre, Újpestre) de nem tudok olyan nagy különbséget tenni a 21. és pl a 7. vagy 9. kerület között. Miert gondolja mindenki azt hogy ez egy szörnyű hely?
2016. febr. 8. 20:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
A cigányok miatt
2016. febr. 8. 20:44
 2/15 anonim ***** válasza:
38%
Két dolog kell ahhoz, hogy a kérdésedben szereplő következtetést valaki elfogadja. Egyik, hogy Csepelen kellenek lenniük cigányoknak, második, hogy bárhol is van egy cigány borzásztóvá teszi a helyet. Tehát az egyik ok mindenképpen az, hogy a barátod rasszista.
2016. febr. 8. 20:58
 3/15 anonim ***** válasza:
13%
Vagyis ismerőseid.
2016. febr. 8. 20:58
 4/15 anonim ***** válasza:
73%

Nem vagyok csepeli, de oda jártam általánosba, szüleim ott dolgoznak, laknak ott barátaim, és naponta átjárok rajta. Sajnos sok rosszat hallani róla, és kevés dologgal tud kompenzálni. Úgy értem, Budapest belvárosában is vannak furcsa emberek, de ott van sok kulturális esemény, látványosság stb. Csepelen is vannak, de arányaiban kevesebb dolog van ott. Semmi olyan látnivalót nem tudok ott említeni, amit az is ismerne, aki nem csepeli. A rossz hír gyorsan terjed.

Ez olyan dolog, mint hogy pl. jártam egy elit gimibe. Abban az időben, mikor odajártam, az ország 13. legjobb iskolája volt. Mikor valakinek mondtam, hogy oda járok, mégis ennyit mondott:

- Ú, de hát ott sok a drogos!

Valóban volt 2 évfolyamtársam a 96-ból, akit kirúgtak, mert drogozott. És a 600 diákból, akik az iskola történetében mindig váltakoztak nyilván akadtak hülyék is. Na, ez ilyen dolog. Ez az ismerősöm külföldi volt, ott azt tudta erről a magyar gimiről, hogy "sok a drogos" (ami nem igaz), de azt nem, hogy amúgy az ország egyik legjobbja, a vidékiek között pláne jó stb. Az emberek ilyenek.

2016. febr. 8. 21:01
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. febr. 8. 22:48
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Mert szörnyű.
2016. febr. 9. 10:35
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Én a II. kerületben nőttem fel, aztán laktam Zuglóban, most 2 éve Csepelen.

Gyűlölök itt lakni! Igen részben a cigók miatt, egész nap az utcán kotlanak, köpdösik a szotyit, üvöltenek, recsegtetik a mobilhangszórón a mulatóst, a 3 évesek már kabbeaf*omat harsognak egèsz nap, soroljam még? Ha meghallom a jellegzetes rekedcigányasszony rikácsolást, már komolyan hánynom kell :(

Plusz minden messze van, a közlekedés szívás.

Az egyetlen ami miatt "túléltem" itt 2 évet, az a Kis-Duna part! És a tudat, hogy max 2 év még és elköltözhetünk végre saját házba!

Viszont a kertvárosi része szép Csepelnek, nyilván mindenhol vannak jobb/rosszabb területek, kerülettől, várostól, országtól függetlenül.

Én sajnos rosszabb részén lakok most, valószínűleg, más lenne a véleményem Csepelről is, ha normálisabb környék lenne, nem egy lakótelep a papírgyár mellett :(

2016. febr. 9. 14:03
 8/15 A kérdező kommentje:
Uh. Hát Csepel északi része tényleg elég borzasztó:/
2016. febr. 9. 19:46
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
Pedig Csepel kertváros szép.Nyugis.Én szeretek itt lakni.A szomszédok kedvesek,csendes az utca.Nagyszüleim felújított házát örököltem nem adnám semmiért.
2016. márc. 1. 23:46
 10/15 rewqrewqrewq ***** válasza:
82%
Aki ilyet kérdez annak még nem is voltak roma szomszédai ... na hajrá lehet próbát tenni.
2019. máj. 7. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!