Mit lehetne tenni? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Cigányok laknak a telkünk szomszédságában. De amit művelnek az durva. Úgy építik a traktoruk garázsát,meg a házukat hogy a fele a mi telkünkre lóg át. A drágalátos gyereekeik meg mindig a garázsuk tetején eszik a mekis kaját, aztán meg átdobálják a papírját,meg a poharat. Telepítettünk szőlőt. A gyerekeik mindig kardoznak a szőlőt tartó rudakkal. Szóltam az apjuknak emiatt, ő azt mondta beszél velük. Semmi nem változott. A házuk tetején lévő galambokat, meg varjakat folyton lelövik, és hozzánk dobálják át a dögöket. Amúgy a galambok a hátsó szomszéd tulajdonát képezik. Meg egyszer két hétig nem néztem rá a telekre, hát mondják a szomszédok hogy bulit csaptak, meg lelegelték a szőlőt. A kert úszott a sörös, meg pálinkás üvegektől, a kenyérhéjaktól,és a műanyag tányéroktól. Kifosztották a sufnit. Ez már átütött egy pontot. Beszéltem az apukával. Ő azt mondta, hogy az az ő telkük is. Feljelentettem őket, már vagy két hete,de még semmi. Mit lehetne csinálni?2016. jan. 25. 19:04
1/4 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, de jobbat nem tudok, szerintem elköltözni onnan :( Mi mást tudsz? Ezt elviselni borzasztó. Változtatni nem tudsz rajta. Ahhoz nem elég nagy tettek, hogy feljelentéseknek igazi következményei legyenek. Vagy beszerezni egy komoly kutyát? Nem tudom, jobb ötletem nincs.
2/4 anonim válasza:
Sose hallgass az olyanokra, akik csak azt szajkózzák, hogy költözz el. Valószínűleg egy szobát bérelnek, és azon kívül nns semmijük, ezért nem fogják fel, mit is mondanak: hagyd hátra életed munkáját.
Külön jelentsd fel őket a varjak miatt, mert azok védett madarak. Ez marad, vég nélkül feljelentgetni őket. Amúgy ne várj azonnali hatást, sajnos idő kell, míg a rendőrség lép.
3/4 A kérdező kommentje:
A feljelentésbe belevettem a galamb meg varjú lövést, meg a többit, de a rendőrök azt mondták, majd intézkednek. Hát, nem tudom.
2016. jan. 27. 20:33
4/4 Kim Bo Mao válasza:
Esetleg szólj egy állatvédő szervezetnek is, hátha ők több szálat meg tudnak mozgatni...esetleg egy médiának elmondod a történteket, meg hogy a rendőrség eddig nem reagált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!