Ha rendőrt hívok, az hatásos lehet?
Felettem egy nő meg a kamasz fia él. A kamasz lakik az én szobám felett, és néha iszonyat hangos.
Ha a haverja van nála, akkor röhögnek, hangosan beszélnek, és "húúúúúúúú"-znak. Volt már, hogy este 8kor állt neki zenét hallgatni, tv-t nézni. Ezt szinte minden nap délután 6tól este 11ig minimum. Néha van, hogy tovább is.
A legzavaróbb, hogy füldugón keresztül is hallom. Tegnap este már felmentem, és megkértem, hogy nézze halkabban a tévét, mert minden szavát értem odalent. Kb másfél órára halkra is vette, utána ugyanúgy hallottam. Lassan fél éve tűröm, és iszonyatosan irritál, arról nem is beszélve, hogy kikészít.
Már arra gondoltam, hogy rendőrt hívok, hátha azt komolyabban veszik, mint egy hogy tőle 10 évvel idősebb lány felmegy, és arra kéri, hogy halkabban.
Az anyjával próbáltál már beszélni?
Hívhatsz rendőrt, neked nem lesz gondod belőle, de ha hatóság úgy látja, hogy a szomszédból érkező zajok a normális társasházi élet velejárói, akkor tűrnöd kell.
Márpedig az, hogy este 8-kor áll neki zenét hallgatni, tévézni, nem az a hú de durva kategória. Este 11-kor már más lehet a helyzet, ha ekkor felmész, és szólsz, hogy vagy kikapcsolják, vagy hívod a rendőrséget, akkor lehet, hogy megijednek és ennyi elég is.
A többi szomszéddal is összefoghatsz esetleg.
Végső esetben marad a költözés, sajnos ezzel jár a társasház.
egyébként meg bármikor hivhatsz rendőrt a 10 órai csendrendelet már rég megszűnt
Ha valakit zavar a zajongás bármikor rendőrt hivhat akár délelőtt 9-kor is
Mondom felveszed videóra a telefonoddal az őrjöngést és megmutatod a rendőröknek ha szükséges
A szomszédokkal az a gond, hogy a saját lakótársaim se hallják, csak az, akinek velem közös fala van, és hallja a gyerek hülyeségeit.
A zene üvöltetésével ugyanez a helyzet... lakótársaimra akarok tekintettel lenni, de ha az agyamra mennek lehet megbeszélem velük, hogy fél -1 órára legyenek türelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!