Szerintetek manapság gáz,22 évesen még a szülőkkel lakni?
9-es, én egyetértek veled, de csak albérlet részével, én is pénzkidobásnak tartom
viszont havi 100-at képtelenség félretenni úgy, hogy még a szülőnél él keresőképesként, szerintem akkor igenis adjon bele a közös kasszába
korábban kéne elkezdeni gyűjteni, még a szülőnek, de ezt sajnos sokan nem tehetik meg
Köszi mindenkinek, tényleg sokfélét írtatok. Nem, nem hagyom magam, főleg nem az öcsémmel szemben, csak bántó volt amit a fejemhez vágott. 17 évesen azt hiszi, mindent jobban tud, és nagy tapasztalata van...
Én jelenleg tanulok, így most elképzelhetetlen, hogy költözzek. Előtte dolgoztam egy évet, de akkor a fizetésemnek nagy részét haza kellet adnom, az anyagi gondok miatt. Mostanra javult a helyzet, ezért tehetem meg, hogy tanulok.
A spórolás jó ötlet, én magam is spórolós egyén vagyok. Az 100 kicsit húzós lenne, de egy 50-est biztosan félre lehet tenni, ha otthon laksz, egyedül vagy, valamennyit haza is adsz. A maradék meg költőnek kell, hisz ruházkodni, szórakozni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!