Hol élnétek szívesebben, ha csak a két véglet közül lehetne választani? Egy apró faluban vagy egy nagyvárosban, mint például Debrecen? Milyen habitusú emberek vagytok? Szeretitek-e a pörgést?
Igen, a 12-es jól leírta, eldugottabb, távolibb helyen tényleg nyugisabb, csendesebb, és még csak nem is feltétlenül kevesebb lehetőséggel (munkalehetőség persze igen, de általában nagyváros környéki falvakból, ha vki nem vállalkozik helyben, akkor bejár dolgozni a városba).
Viszont nagyon találóan leírta, a tömegközlekedés kis hazánkban ilyen nem fősodorban levő helyekről tragédia, tényleg (én is debreceni vagyok) a munkatársaim közül jellemzően azok, akik a város környékéről ilyen háromszámjegyű mellékút vonalán levő 20-30-40 kilométerre levő faluból járnak be dolgozni, na ők azok, akik már hajnal háromnegyed hatkor bent kukorékolnak a munkahelyen - és nem feltétlenül azért, mert ők ezt így szeretik, csak egyszerűen így jár a busz, vagy ekkorra érnek be, vagy elkésnek :P
Kisvárosban élek , közel az osztrák határhoz, többé kevésbé elégedett vagyok ezzel.
Ha csak ez a két opció lehetséges akkor a kis falut választanám , nem szeretem se a zsúfoltságot se a benzingőzös "levegőt". Falu és falu között is sok különbség lehet, egészen más az élet egy alföldi falun mint egy őrségin , na meg az is jól jön , ha a közelbe van egy nagyváros (Bécs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!