1/12 anonim válasza:
Nincsenek, mivel Debrecen Európában található, ezért az ott élők is egytől egyig európaiak.
2/12 anonim válasza:
Vannak. Első amúgy téves picit, mivel a cserediákokra, és az itt tanuló külföldi nemzetiségű emberekre nem gondoltál. Azonban díjazom, hogy ilyen jól célozni akartál arra, hogy ne legyen 'rasszista', bár itt nem volt helyét álló a dolog. Nem rosszból kérdezte szerintem.
3/12 anonim válasza:
"a cserediákokra, és az itt tanuló külföldi nemzetiségű emberekre nem gondoltál."
De gondoltam, de attól még ők is Európában vannak. Debrecen európai város, ők Debrecenben vannak, tehát ők is Európában vannak. Tetszik érteni?
4/12 A kérdező kommentje:
nem rossz szándékból kérdeztem:)
2015. aug. 4. 00:13
6/12 A kérdező kommentje:
csak szimpatikusok, ezért kérdeztem
2015. aug. 4. 00:15
7/12 anonim válasza:
"Tetszik érteni?"
Tetszett érteni, de az európai nem az aki itt tartózkodik ideiglenesen. Inkább ezt tessék megérteni. :)
8/12 anonim válasza:
3-as te nagyon buta vagy. Ha te pl elmész Amerikába akkor te már amerikai leszel? Nem.... te attól még egy európai leszel Amerikában...
9/12 anonim válasza:
Sok kínai, vietnami stb. stb. lány van Általában egyetemisták, de vannak olyanok is akik itt dolgoznak, itt telepedtek le, vagy ide jöttek férjhez (ilyet 2-z ismerek)
10/12 anonim válasza:
Orvosi egyetem környékén érdemes nézelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!