Kiakadnátok, ha a szomszédotok egy hete minden éjszaka a porszívót nyomná be mert szívja a gyereke orrát aki beteg?
Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 16:16
41/43 anonim válasza:
Ősanya :D Oké!Szóval hajnalig tartó rock buli illetve fél perces orrszívás a beteg gyermekednek - nyugodtan vonjál párhuzamot a két dolog között, ez a hasonlat téged minősít!Minden szomszéddal jó a kapcsolatunk. Alkalmazkodunk egymáshoz.Alattunk 2 emelettel van egy néhány hónapos csecsemő aki szokott sírni és időnként halljuk is.Sosem mentem még le a szüleihez hogy ne sírjon a csecsemőjük...
42/43 Zsöff85 válasza:
Én azon akadok ki, hogy vannak olyan elmeroggyant emberek, akik ettől kiakadnak. Panelban laktunk, nem 1x szívták az alattunk lévő szobában a kislány orrát, nem volt halálos. Tolerancia emberek.
43/43 anonim válasza:
az én szomszédom három hete fúr, akármilyen szomszédra elcserélném (kivéve olyanra, aki Fásy mulatót hallgat). porszívót én egy pók miatt is bekapcsolom akár éjjel is, szerintem ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!