Kiakadnátok, ha a szomszédotok egy hete minden éjszaka a porszívót nyomná be mert szívja a gyereke orrát aki beteg?
Én szívom a gyerekem orrát...
Minden este fürdés után megteszem, de éjszakára újra bedugul neki. Kap orrcseppet is, de nem sokat ér.
Szomszédunk, meg balhézik :/ Igyekeztem vele normálisan megbeszélni, hogy nem direkt csinálom és hogy elnézést a kellemetlenségért, de nem jutunk közös nevezőre.
Nem értek az ilyenekhez, de nyilván a gyerek érdekében teszi, ez van. Ugyanúgy nem akadnék ki, mint a gyereksíráson sem, max. felhangosítanám a metált. Éjjel nem szoktam aludni ugyanis, csak hajnaltól.
Ha aludnék, könnyebb lenne, mivel engem a világon semmi nem ébreszt fel a szomszédból, ami halkabb, mint egy ágyú.
De azért örülök, hogy cca. 50 méteres körzetben nem lakik senki más (a páromat leszámítva, de ő csendben alszik egész éjjel)...
De nincs erre a célra valami halkabb eszköz? Ha én beteg gyerek lennék, eléggé utálnám, hogy mellettem ilyen zaj van, oké, hogy jobb, mint a megfulladás, de mégis felborzolna.
De mondom, ehhez nem értek.
Nem szedem ki az agyát vele. Annyira szív amennyire ki jön aminek ki kell jönnie.
A gyermekem meg nem sír közben.
Van erre halkabb eszköz ami kézi pumpás, de az
semmit nem ér, ha a gyerek orra rendesen be van dugulva :/
Pedig azzal próbálkoztam volna először, hogy ne zavarjak senkit.
Nem nem izzad, nem feszül meg a teste, és nem folyik sehova hátra testnedve.
De ha nem szívom ki az orrát, na akkor nem kap levegőt.
Van neked gyereked, vagy csak okoskodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!