Most még engem sodor bajba?
Sziasztok!A szomszédom mindenféle mocskos rágalommal ruházza fel a férjem(nmegcsalás,még nemi betegnek is tartja).Kikészített vele.Szerintem az irigység vitte rá.
Férjem ráírt neten a saját életével törődnön.Pár holmink nála volt,csak többedik kérésre adta vissza.Megvádolt,hogy én elmebeteg vagyok állítólag fel akarom gyújtani a lakásunkat,bemegy a biztosítóhoz,szomszédokhoz is ezzel.
Most mit tegyek?Hogy védjem meg a becsületem?
És az intim állapotát miből tippelte meg?
Csak mert én akkor foglalkoztam ilyennel intenzíven, amikor konkrétan elkaptam a nemi betegségeket valakitől.
4: Sok betegség évtizedekig is tünetszegény, mint pl. a HIV is, vagy a chlamydia, de még 15 másik betegséget is tudok sorolni, ami tünetszegény lehet. Nőknél tipikusan a tripper tünetszegény, mint régi, klasszikus nemi betegség.
Tehát ha nem jártál szűrésen mostanában, akkor nem tudhatod. Az átfertőződés sem törvényszerű.
Van erre jogi megoldás, beszéljetek ügyvéddel. Ha anyagi jellegű kár is ért vagy érhet benneteket emiatt (pl. a biztosítónál), akkor kártérítést is követelhettek. Ha a szóból nem ért, majd a fejéhez kap, amikor rájön, hogy priusza is lehet ebből és fizetnie is kell.
6: Előre szaladtál, itt nincsen szó arról, hogy nagy nyilvánosság előtt híreszteli a dolgot (mint pl. egy napilap), én úgy veszem ki az eddigiekből, hogy csak a Kérdezőnek mondogatja ezt, meg a közvetlen környezetnek.
Az azért messze áll a bűncselekménytől és a perelhető kártérítési kategóriától is.
Sokan teljesen tájékozatlanok abban, mivel foglalkozik a büntetőjog, és mi a bűncselekmény. Bármit, ami felháborítja őket, vagy ha olyan embrrel találkoznak, akire nem tudják rákényszeríteni az akaratukat, bűncselekménynek titulálnak - teljesen tévesen.
Köszönöm szépen 6. Válaszadónak.
Ne haragudj kedves másik válaszoló,de nhinném hogy a nemibetgség megléténvahy nemlétén lenne a hangsúly
Nem akarok perelbi,de a becsületem a tét
Na meg fogalmam sincs a biztosító ilyenkor mit lép ha vki ilyen üggyel keresi meg őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!