Hangosan szexelő szomszéd. Mi a legjobb megoldás?
Kb 2 hónapja költözött mellém egy fiatal pár. Azóta heti minimum 4-5 napon azt kell hallgatnom, ahogy szexelnek.
Az ágy csapódik a falnak. A csaj pedig.. Szó szerint visít, üvölt, ordít, nem is tudom hogy nevezzem. Mindhárom egyszerre.
Előttük egy pár lakott itt a babájukkal, soha egy hangot nem hallottam át, ha sírt a baba azt is minimálisan, nem volt zavaró.
De amit ez a csaj leművel.. Tényleg nem a "kultúrált" szeretkezés kategória. Mintha ölnék közbe, vagy nemtudom.
Hogy lehetne szólni nekik, hogy kevésbé legyen ciki? Majdnem minden nap összefutunk, tehát úgy kéne intézni, hogy ne legyen megalázó, ha találkozunk. :D
Kb 3 hete raktam egy cetlit az ajtajukra, ahol szépen, kultúráltan megfogalmaztam, hogy legyenek szívesek halkabban szexelni, de nem használt.
Ötletek?
És nem, nem vagyok féltékeny. Rendben van a szexuális életem, de ez a helyzet már nagyon zavaró. :)
az én szomszédom "zenét" hallgat (tüc-tüc cigányzene) ... valamelyik nap benyomtam teljes hangerőn ezt - loopon
https://www.youtube.com/watch?v=ZPlUjhroNd4
negyed óra múlva kuss volt a szomszédban
Én nem kulturált módon oldanám meg, hanem nyilvánosan, a fali üzenőre kitenni.
Alázd csak meg őket, ha ilyen prasztok, megérdemlik.
Végül elköltöztem. :D
Átmentem nekik szólni pontosan 6-szor, nem hatott. Ezt láttam a legjobb megoldásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!