Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Csak én nem vagyok képes...

Csak én nem vagyok képes Budapestet megszokni?

Figyelt kérdés
..vagy mások is vannak így ezzel, hogy pl. 3 év alatt képtelenek megszeretni... Vagy ez egy kor után már természetes, hogy nem itt akarok élni?

2015. nov. 11. 14:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kérdés, honnan jöttetek?
2015. dec. 6. 16:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Szabolcs megye, Nyíregyháza mellől egy kis faluból.
2015. dec. 7. 11:12
 13/13 pgyomber válasza:
100%

Nekem nem volt más választsom, mert végzettségemmel nem túl sok egyéb helyen találtam volna munkát.

Alapvetően büdös és sok az életúnt ember.

Viszont mivel rengetegen élünk itt, ezért kedves, normáis barátokat, közösségeket is lehet találni.

Az agglomerációból költöztem be, 7 évig többé-kevésbé ingáztam, az évfolyamtársaimon kívül akkor még csak 1-2 bbarátom volt. 5 évet laktam egy ismerősöm lakásában a II. kerületben, 3 éve a VII. kerületben lakom.

A szüke VII. kerületben az otthonom belsejét alakítom a lehető legbarátságosabbra, a barátaim kb. 8 éve ugyanazok, akikkel Pestre költözésem környékén ismerkedtem össze az egyik hobbim kapcsán.

Nem lehetetlen normális életre találni itt, de sok kitartás kell hozzá.

2017. jan. 23. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!