Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nehéz lesz megszokni Budapestet?

Nehéz lesz megszokni Budapestet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves fiú vagyok, és falun élek már 16 éve. De úgy néz ki, hogy felköltözünk Budapestre! Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi idő mire megszokom? Nagyon furcsa lesz eleinte? Az ottani élet, a villamosok, metrók trolik, buszok menetrendjét megszokni? Vagy hamar belelendülök? És Kb mennyi idő megismeri a várost, hogy ne tévedjek el. Válaszokat köszönöm!
2012. jan. 29. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
Ki az, aki Budapestre költözik? Az emberek inkább kiköltöznek onnan...
2012. jan. 29. 09:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Anyukám régen ott lakott, azt mondta, hogy Ő se menne vissza, de muszáj a munka miatt. Mikor autóval beér Budapestre, már szinte rosszul van.
2012. jan. 29. 09:29
 3/5 Antimod ***** válasza:
100%

"a villamosok, metrók trolik, buszok menetrendjét megszokni?"

Már meg is szoktad, nincs menetrendjük. Jönnek-mennek, követési idejük van, ami változó, ezt kitapasztalod majd hamar.

Amúgy én Budapesten lakom, de ha bemegyek a belvárosba, én is rosszul leszek, nem bírom. Próbáljatok valahol kijjebb találni egy ingatlant, mert óriási különbség. Én olyan kerületben nőttem fel, ami szinte falusias volt, nem is éreztem annyira, hogy Budapest lenne.

A közlekedés pedig elég jó (amíg nem megy csődbe :D ), így nem olyan nagy probléma a távolság.

2012. jan. 29. 09:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem. És a város, befolyással lesz rám? Változni fog a "magatartás beli jellemem"? Tudom ez legfőképp tőlem függ, de azért nem mindegy hogy egy 3.783 lélekszámú faluból egy 1 733 685 lélekszámú városba költözik az ember. Mert ugye Pesten megy az élet minden, falun meg este 6 órakkor minenki alszik.
2012. jan. 29. 09:41
 5/5 Antimod ***** válasza:
100%
Igen, valamelyest biztosan változni fog. De nagy élet este 6-8 után szintén elsősorban a belvárosban van. (De tény, hogy a külváros sem annyira kihalt azért, mint egy falu vagy egy kisebb vidéki város.)
2012. jan. 29. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!