Akinek nincsenek barátai, ezáltal nem mozdul ki otthonról, az később hogy fog eligazodni a városában?
dolgozni, suliba, boltba ki kell járni akkor is ha nincsenek barátaid.
Nekem sosem volt haverom, mégis eligazodok Pesten, meg itt is ahol lakom. De egy teljesen vadidegen helyen is feltalálom magam!
Lakhelyfüggő.
Pesten tök mindegy kit ismersz, senkit nem érdekel.
Kisvárosban és faluban viszont számít, tehát ha teljesen antiszoc vagy, ott lesz gondod bőven.
Miért ne mozdulna ki? Én mindig szerettem a természetben mászkálni, rengegetet voltam kint egyedül. Könyvtárba is jártam meg akárhova. Nem kell ahhoz barát.
A szüleivel is jár az ember ideoda, főleg, amíg kicsi, de akár később is.
A városomban eligazodtam, csak az utcaneveket és az éttermeket nem ismertem :D Amikor egy idegen segítséget kért, gyakran megkérdezte a válaszom után, hogy ott lakom-e... Én csak azt tudtam, hogy melyik utca hova vezet s melyik háznál vannak szép tulipánok, kutya, halak az ablakban levő akváriumban... A boltokat és az iskolámat persze ismertem :)
Könnyen el lehet igazodni, ha nem tudsz valamit van szád, mindig találsz valakit, aki segíteni tud.
Azok, pedig akik azt hiszik, hogy ez egy beteges begyöpödöttség, ki kell ábrándítsam. Én is ilyen voltam, sőt vagyok, most is nagyon szeretek egyedül lenni, pedig van férjem és 3 gyerekem.
Mindenki magába nézhet, hogy egy ilyen állapot mitől alakul ki. Kiközösítés, szülők, akik nem nyújtanak segítséget, hanem még ellened fordulnak. Nem vagyunk zsíros hajúak kapucnival, sem pedig zsinóros fülűek. Ki sem tűnünk a tömegből, hisz mindenki magával van elfoglalva.
sehogy,de nincs is szükségerá.
interneten keresztűl minden elitézhatő. távmunka,kaja rendelés,számlák fizetése.és még csajod is lehet de necces elintézni,hogy házhoz jöjjön és soha ne akarjon kimozdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!