Ti szólnátok a szomszédnak, ha vasárnap 1-kor kezdene füvet vágni, jó órán keresztül?
de figyelj, pontosan erről van szó! mit kellene betartani? mint írtam, a jogszabály a csendháborításhoz meghatároz egy elég magas decibel-értéket, amit át kell lépni ahhoz, hogy az tényleg csendháborításnak minősüljön. na most a fűnyíró zaja nem valószínű h akár megközelíti ezt.
akkor milyen jogszabályt kellene betartani? ezért is írtam h bármennyire szeretnél, nem tudsz mit tenni jogi úton, hát az meg szíved joga h rosszban legyél vele, ha már neked muszáj folyton vele foglalkoznod h éppen mit csinál. ...
ja hogy erről van szó ......... na jó akkor értem, az ilyen vallási fanatikusokkal tényleg nagyon nehéz, és így már igazából szegény szomszédodat sajnálom :(
figyelj, ha vallási alapú ítélkezést akarsz, akkor költözz valamelyik iszlám országban, aztán majd megtapasztalod annak előnyeit ... az ész megáll komolyan sokszor.
és akkor ahhoz mit szólnál, hogy a mi háztömbünkkel szemben, de rögtön az út másik oldalán egy diszkó van, na ugye nem kell bemutatnom, hogy az milyen zajjal jár és hogy a környékén mi megy éjszaka. és mégis működik, és mégis van engedélyük, merthogy ők sem haladják meg a küszöbértéket. az egy dolog h bent volt a zene, de eleget tettek a hangszigetelési előírásoknak, így ugyan kint is erősen hallható minden, de mégse éri el a jogszabályi értéket, azaz nem lehet bezáratni (pedig voltak már rá törekvések).
És akkor a lényeg: képzeld el, tök jól alszok, mert sosem jut eszembe a másikkal foglalkozni, van nekem épp elég bajom meg teendőm ahhoz, hogy le legyek foglalva és nem jut energiám már a szomszéd figyelésére.
Hát vmi hasonlót javaslok neked is, kösd le magad, legyen hobbyd stb, aztán mindjárt másképp látod a világot. A szomszédot meghívd meg néha egy kis esti borozásra, aztán mindjárt jóban lesztek. na sztem ennél jobbat nemtok ajánlani megoldásként.
dörgés villámlással mit tennél ha a megjelölt időpontban történne?
ha nagyon zavar-igyatok meg egy sört és kérd meg arra amit szeretnél.lehet,ő nem is gondol rá,hogy zavar másokat éppen a déli órákban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!