Ti szólnátok a szomszédnak, ha vasárnap 1-kor kezdene füvet vágni, jó órán keresztül?
Azt hittem hajnali 1:D
Nem, nem szólnék, valaki csak vasárnap ér rá. Meg nehogy már ne lehessen pihenni egy kis fűnyíró hangtól.
Nyírd le nála is a füvet rendszeresen, akkor nem fog zavarni, hogy neki mikor van ideje.
Egyébként egy normális szomszédi kapcsolat esetén mindent meg lehet beszélni.
Hol? Es miert?
Pl ott,hogy egyik valaszolonal hetvegen csak delelott nyirhatja?
Egy ora. Alszol egykor? Nem hiszem.viszont az en kornyekem hajnali 5-kor igen, es ez az idiota akkor allt neki. Volt, hogy este 8-kor, de kanikulaban elnezem.
Hol kene tartani? Mindenkit jelentgetni? Vagy senkinek se melozni egy hetkoznapon,hogy akkor vagja? Tenyleg csodas lenne.
amúgy pontosan! ennyi rosszindulatú embert, mint nálunk, sehol máshol nem találsz. mi a frászt érdekel téged, hogy mikor nyírja a füvet? a következő lépés gondolom az lesz, hogy felnyomod az apeh-nél. szal tényleg ezért tart itt az ország :(((
hogy egem miért nem zavart sose h felettem 3 kisgyerek rollerezik vagy mi a frászt csinál a parkettán és kb leszakad a mennyezet és mégse jutott eszembe egyszer se felmenni cirkuszolni ....
Babám, aki fáradt, az fűnyírás MELLETT is tud pihenni, a többi csak szr duma!
Egyébként igen, jogod van hozzá, neki meg joga van tisztán tartani a kertet, és ha cak vasnap van rá ideje, akkor olyankor teszi.
Ha meg átlógna a gaz, azért akarnád jelentgetni.
Nevetséges vagy!
A masik szomszed, ha tudta, hogy anya ejszakas, vagy latta egesz heten leengedve a redonyt, nem nyirt fuvet 3 -4 ora elott. Az ilyen foleg ritka. Viszont nem sokan tartjak tiszteletben,hogy van ejszakas muszak is, megse jelentgetunk semmit, hetkoznap nappal van, dolguk van. Meg a hulye zenelos autonak is. Bar, aki a haz elott megall rikacsolni, mikor latja, azt az eszehez merem. Volt,akit kihivtam a teraszra anya szobaja mellol,erre azt terjeszti,hogy bunko vagyok,kidobtam.
Viszont a vasarnap delutan nem tartozik ide. Van, aki csak hetvegen van otthon, szombaton kifujja magat, vasarol,mert vasarnap nem tud, vasarnap meg dolgozik otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!