Mi értelme van minden másnap reggel 9-kor 5 percet fúrni?
Esküszöm idegbeteg leszek emiatt. Nem tudok aludni a melegtől, így fent vagyok akár 5-ig is, ezek a gyökerek meg minden másnap reggel 9-kor fúrnak pontosan 5 percet. Most is mértem és 5 PERCET FÚRTAK. De nem ilyen kis ratyi házifúróval, mint mikor kint fúrják a betont az építkezésen, olyan hangja van. Volt, hogy egy fülest és headsetet is a fejemre raktam zenével együtt és semmit nem használt. Ki az a világtalan barom aki ezt csinálja? Nyár van amúgy is, minden fiatalabb gyerek otthon van, nem igaz, hogy azt az 5 percet nem tudja délben csinálni.
Közben ahogy írom ki, megint nekikezdett egy 5 perc csend után.. :DDDD Kinyír esküszöm. Sosem szoktam idegbetegeskedni, de most is 4-ig voltam fent. Le is megyek inkább sétálni, mert felrobbanok.
Bizony ilyen a társas együttélés..
Ha délben fúrna, akkor a kisgyerekesek szidnák, mert a 5 év alatti gyerekek délben alszanak....
Evvan.
9től már egész emberi. Nem értem a panaszt.
Ki az a naplopó, aki 9kor még alszik? Aki dolgozik 9-kor már munkáját végzi.
# 6/6 Időpont ma 09:20
Te így dolgozol? :D
Amúgy ha csendben maradtál volna okosabbnak tűnsz.
Az én szótáramban a munka becsületes dolog, a reggel napfelkelte és délelőtt között van, a délelőtt még 9kor már tart.
Aki ezt szégyenletesnek tartja, arra használja a magyar azt a szót, hogy naplopó. Lehet ezek a szavak is ismeretlenek, akár maga a munka végzése, de azt is tudjuk kik azok, akik így gondolkodnak, és bizony tőlük nem gyarapszik az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!