Ausztria vagy Anglia?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam a két országon az elmúlt időben hogy hová lenne érdemesebb kimenni. Az angol nyelvet társalgási szinten egészen jól beszélem az érettségin is 89% lett németet viszont soha nem tanultam de egy nagyon alap szinten beszélem és szeretném a közeljövőben ezt is fejleszteni. Van egy testvérem aki fél éve kint dolgozik Londonban és mondta hogy keményen meg kell dolgozni én viszont annyira messze nem szeretnék menni de még is egy jobb életet szeretnék. Nem jól szeretnék élni hanem jobban csak. Szakács szakmát fogok tanulni szeptembertől és a párom egyetemista és ő is elgondolkodott a két lehetőségről de egyikünk sem jut dőlöre. mindkét nyelvet szeretem de tapasztalataim nincsenek egyáltalán.Mi lenne a legjobb döntés ha egy 3-4éven belül családos szeretnék(nénk lenni)? a válaszaitokat előre is köszönöm. (19/F)2015. júl. 14. 19:26
21/21 anonim válasza:
20-as, ismersz egyébként írásjeleket, például pontot a mondatok végén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!