Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ausztria vagy Anglia?

Ausztria vagy Anglia?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam a két országon az elmúlt időben hogy hová lenne érdemesebb kimenni. Az angol nyelvet társalgási szinten egészen jól beszélem az érettségin is 89% lett németet viszont soha nem tanultam de egy nagyon alap szinten beszélem és szeretném a közeljövőben ezt is fejleszteni. Van egy testvérem aki fél éve kint dolgozik Londonban és mondta hogy keményen meg kell dolgozni én viszont annyira messze nem szeretnék menni de még is egy jobb életet szeretnék. Nem jól szeretnék élni hanem jobban csak. Szakács szakmát fogok tanulni szeptembertől és a párom egyetemista és ő is elgondolkodott a két lehetőségről de egyikünk sem jut dőlöre. mindkét nyelvet szeretem de tapasztalataim nincsenek egyáltalán.Mi lenne a legjobb döntés ha egy 3-4éven belül családos szeretnék(nénk lenni)? a válaszaitokat előre is köszönöm. (19/F)

2015. júl. 14. 19:26
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
66%
Egyértelműen Ausztria.:) Közelebb van,olcsóbb, fizetés is jobb. (Tapasztalataim szerint.) Szakácsként minimum 1000 eurót meg tudsz keresni.
2015. júl. 14. 19:29
 2/21 anonim válasza:
12%
Ausztria semmiképp. nagyon kevés a pénz Néetben duplája. de az igazi svájc. Vagy anglia.de ha nincs ismerősöd kint akkor angliába legalább 1500 font kell. a startra.
2015. júl. 14. 19:30
 3/21 anonim ***** válasza:
67%
Én sosem mennék Angliába lakni, nem vonz.Ausztria.
2015. júl. 14. 19:31
 4/21 A kérdező kommentje:
tesómék hívogattak már ki de még nincs itt az időm. Ők tudnának segítséget adni,elindítani a pályán de sajnos messze van Magyarországtól, a családtól.
2015. júl. 14. 19:31
 5/21 A kérdező kommentje:
És Németország az jobb?:)
2015. júl. 14. 19:32
 6/21 anonim ***** válasza:
49%
30 év alatt Ausztrália. Könnyebb vízum, magas fizu, sok segítség a magyaroknak. Angliában vannak ismerősök, a lakás és rezsi a fizetés kétharmada, ausztriában lenézik a kint dolgozó rokonaimat, kb. egy senkik a társadalomban. Ha hiányszakmád van, van nyelvtudásod, akkor Ausztrália!
2015. júl. 14. 19:33
 7/21 anonim válasza:
13%
Fizetèsben jó Anglia, talán jobb is, mint Ausztria, de az a baj, hogy az angol konyha egy sz*r, már elnèzèst, szakácskènt a fejedet fognád. Ezen kìvűl pedig hiába keresnèl jól, Londonban nagyon drága az èlet. Èn Wales-ben èlek, itt jobb, mint Londonban, de ìgy 7 èv után alig várom hogy hazamenjek, ès visszagondolva bár Ausztriába mentem volna, ahonnan a család is közelebb van.
2015. júl. 14. 19:36
 8/21 anonim ***** válasza:
26%
anglia koszos ocska tele bevandorlokkal hideg huzatos meregdraga lakasok ocska minimalberes rabszolgamunka
2015. júl. 14. 19:38
 9/21 anonim ***** válasza:
55%
Angliaban hideg van, allandoan esik az eso, borzalmas a kaja, lepukkant lakasok oriasi lakberekkel, rengeteg a gettos alak, a bevandorlokat az uj kormany lapattal dobja ki. En Ausztriara szavazok.
2015. júl. 14. 19:39
 10/21 A kérdező kommentje:
Az én szívem is inkább Ausztria felé húz. Németország is szóba jöhetne de ami még közel van pl:München úgy hallottam ott is nagyon drága az élet.
2015. júl. 14. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!