Hogyan találhatnám meg?
Figyelt kérdés
Tegnap este megismerkedtem egy lánnyal oda-vissza voltunk egymásért, úgy váltunk el, hogy semmi elérhetőséget nem adtunk egymásnak; valahogy az kimaradt az ismerkedés közben. Csak a keresztnevét tudom és a lakcímét mert a telefonom útvonaltervezője megjegyezte mikor megnéztem neki hogyan juthat haza. Facebookon nem találtam meg, keresztnév alapján elég nehéz küldetés. Tudtok valami módszert? Vagy menjek el oda ahol lakik és kérdezősködjek a lépcsőházban hátha valaki ismeri? Vagy az már túl sok lenne?
21/F
2015. júl. 5. 15:35
1/5 Adam_Hack válasza:
Menj el, érdeklődj iránta, ne légy beszari, ember...
2/5 A kérdező kommentje:
Ez nem beszariság, simán odamegyek én. :D Csak olyan zaklatás szagú az már nekem.
2015. júl. 5. 16:07
3/5 anonim válasza:
Kétesélyes a dolog, de ha odamész legrosszabb esetben csak elküld, viszont ha nem akkor majd azon rágódhatsz hogy mi lett volna ha elmentél volna. Szerintem ha oda-vissza voltatok egymásért és tényleg csak kimaradt a kontaktcsere, akkor nem zaklatás.
4/5 A kérdező kommentje:
Holnap be is vetem magam. :) Köszi a választ!
2015. júl. 5. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!