Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek is szánalmas...

Szerintetek is szánalmas dolog zörögni panelban a szomszédnak, vagy alsó, felső lakónak hangoskodás miatt?

Figyelt kérdés

Az ilyen emberek gondolom minden luxus autósnak is beszólnak, hogy honnan vett bátorságot jobban gyorsulni, mint az ő olcsó vacak régi autójuk.

Ha zavar valakit az ilyesmi, akkor miért ment panelba ahol beszélgetéstől kezdve fingás, mosógép, ajtóbecsukás, wc lehúzás, köhögés meg az égvilágon minden hallatszik..

Szerintem ciki dolog zörögni, inkább költözni kéne.. Ha meg nincs rá pénze, akkor ez van, viselje el, mint a szegénység összes többi hátrányát.

Egy panelban márpedig szegény emberek vannak, akik flusztráltak, szomorúak, ezért aztán hangosak, mivel veszekednek, stb.

Ez van.. El kéne menni otthonról, utazni, vagy akár csak akárhova. Ha meg nincs pénz, akkor megint csak ez van.. El kell viselni.

Meg egyáltalán az ilyenek miért panellakást vesznek? Akinek nyugalom kell, szerintem minimum normál lakást nézzen és ne panelt. A panelházak szerintem a legrosszabbul kivitelezett lakóhelyek, amit csak el lehet képzelni. Elképesztőnek tartom, hogy így csinálták meg őket, hogy a normál hangerejű beszélgetést is lehessen alul, felül, oldalt hallani.

2015. jún. 20. 13:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

"Csak szerintem rohadtul gáz, mikor valakinek kevés a pénze, vesz egy fos panelt, de azért élhessen is csöndben, nyugalomban, békében."

Tehát ha jól értem, amit mondani akartl ezzel, hogy akkor ha valaki szegény, valakinek nincs sok pénze, annak nincs joga békében és nyugalomban élni, és minimum kötelessége eltúrni szó nélkül, ha a szomszédja egy primitív bunkó, aki antiszociálisan viselkedik és az ilyenfajta kvázi közösségben való együttélés minimális szabályait sem képes betartani?

Ez a te véleményed kérdező!?

És még te vagy az, aki fel van háborodva, hogy Nehogy már a kis prolinak is jogai, mé érzései legyenek, ha már pénze sincs...?

Nem írom le a véleményem az olyan emberekkel kapcsolatban most, akikben tényleg ez a kérdés ilyenformán tud felvetülni, mert egyrészt Félő, hogy nem tudnék ellenállni a kísértésnek, hogy az még akár az ő szintje alá is lesüllyedjek ennek során, másrészt meg úgy gondolom, hogy így is elég nagy pszichés problémákkal küzdhet Valószínüleg, az, aki Ennyire önmagából kifordítottan tud látni egy ilyen kérdést, ezért sokkal inkbb szánalomra méltó ember, minthogy bántani volna érdemes jobban.

2015. jún. 20. 14:26
 12/28 anonim ***** válasza:
De nem normálisan látod ezt a dolgot, annyiban azért had legyek segítségedre, hogy ezt elárulom, ha az előző válaszból ez esetleg nem volna világos.
2015. jún. 20. 14:29
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen emberekkel, mint te, lehetetlen kijönni. Egyszerűen nulla az empátiád, viszont az egód az hatalmas. Mit csinálnak az otthonukban az emberek szerinted, te szerencsétlen? Ja hogy nem tudod elképzelni, hogy valami mondjuk 8-10-12 óra munka után este PIHENNI szeretne otthon, nem a szomszéd ecsetfejű swagyolo hülyegyerek szar dübörgő diszkózenéit hallgatni.

Az autók gyorsulását felhozni meg megint nettó parasztság. Nyilván ha a közúton gyorsulgató tahó a te gyereket csapja el tök véletlenül, vagy beléd rohan úgy, hogy meghalsz/lebénulsz/ugyan ez történik a melletted ülőkket, vagy "csak" simán milliós károd lesz egy olyan jáműben, amin a családod bevétele múlik, akkor is ugyan ez a kivagyi válasz jön majd tőled, hogy csak irígyek, meg a szegény emberért úgy sem kár.

Az meg, hor FRUSZTRÁLT, így kell írni, mert a "flusztrált" csak megmutatja, hogy a pofád nagy, de írni nem tudsz.

2015. jún. 20. 14:57
 14/28 A kérdező kommentje:

Jó hát ez is egy megközelítése a dolognak, még mindig ezt mondom.

De szerintem ez épp ugyanolyan baromság, mint mikor valaki belvárosba költözik, ráadásul bulinegyedbe, tudja, tudják, hogy hangos helyre mennek, aztán mikor ott vannak, panaszkodnak és aláírásgyűjtéssel tesznek tönkre embereket, ezért kell ma sok budapesti bárocskának bezárnia 11-kor vagy mikor...

Szerintem ez ugyanolyan baromság, amire nincs mentség.

Ha valaki nem akarja esetleg más emberek problémáját hallgatni, vagy akár csak a lakóhely hangjait, akkor annak nem a panel a megfelelő lakóhely, ahol mint mondtam a normál hangerejű beszélgetés is lehallatszik. Ez épp ugyanolyan dolog, minthogy valakinek késő este beszélgetni támad kedve a lakótársával, akkor menjen le a parkba, mert az OTTHONÁBAN ezt nem teheti meg? Ahova persze nyilván azért költözött, mert csak ezt engedték anyagi lehetőségei.

De akinek tiszta a feje és nem vágyik többre, mint az anyagi lehetőségei alapján megengedhető magának, az sohasem zörög, elviseli és kész. Ilyeneket csak azok csinálnak mondom, akinek 400 ezre van, de legyen űj, minimum 250 lóerős, fogyasszon keveset, legyen megbízható, legyen bőrbelsős, stb., mert ha nem így van és így nem jó, akkor az nem az én hibám, hanem másnak a hibája és máson verem le és rohadjon meg mindenki, amiért nekem szar.

Meg mikor valaki iskola, óvóda környékére költözik és onnantól kezdve jöjjön ki a strabag, vagy a közgép, vagy a kettő együtt és építsenek az intézmény köré zajvédő falat, amúgy meg a gyerekek is kussoljanak a biztonság kedvéért.

2015. jún. 20. 15:19
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

De most őszintén, szerinted hányan panaszkodnak az miatt, hogy valaki BESZÉLGET? Itt nem arról van szó. De ne nyomja már fel az állatja a zenéjét maxra éjfélkor. Ahol én lakom, itt is van egy lakás, ahol a kis p*csák rendszeresen azt hiszik, hogy diszkóban vannak. Magyarázd meg a szomszéd csóró Nigériai családnak, hogy a testi és szellemi fogyatákos fiuk nem fog tudni aludni, mert a hülye libáknak partizhatnéjuk támad, ha meg nem tetszik, keressenek többet (anyuka nem tud dolgozni, mert a srácot nem lehet egyedül hagyni) valahogy mágikus módon.

Egyetemi koleszban nyilván hangzavar lesz, ez érthető. De szerinted egy olyan házban, ahol élnek kigyerekes családok, idősek, látástól vakulásig dolgozók... totál érthető, hogy nem úgy kellene viselkedni, mint akinek nem volt gyerekszobája.

2015. jún. 20. 15:40
 16/28 A kérdező kommentje:

hidd el beszélgetésért is felzörögnek. De most gondoljuk végig az egészet logikusan.

10 emeletes panel dzsungel. Rengeteg ember lakik 1-1 panelben. Igen sanszos, hogy valami gáz lesz. Főleg így, hogy tényleg még a köhögés is áthallatszik. akkor mindenki gondoljon bele egy veszekedés élményébe.

vagy megszoksz, vagy megszöksz ennyi. az is amúgy marha nyugodt élet, ha emiatt zörgünk és veszekedünk a másikkal. akkor biztos sikerül nyugodtan élni igen.

a nyugodt élet sztem inkább az ha nincs feszültség. Egy panel lakótelephez sajnos hozzá tartoznak a kellemetlenségek, ezt el kell fogadni.

Piacra sem megy az ember ha nem szereti a tömeget. Vagy épp amiatt lázong, mert nagy a tömeg, holott tudta, hogy piacokon az előfordul. Pláne hétvégén.

2015. jún. 20. 15:50
 17/28 anonim ***** válasza:
Én még nem hallottam beszélgetni a szomszédokat.
2015. jún. 20. 16:32
 18/28 opened paradise ***** válasza:
29%

A hasonlataiddal nem értek egyet,de én se értem az olyanokat.

Tőlem bárki zöröghet a szomszédban,letojom.

2015. jún. 20. 16:38
 19/28 anonim ***** válasza:

Nem szegénységből élnek sokan panelba, hanem mert nem szeretnének állandóan füvet nyírni, vagy 1 órát autózni a munkahelyükig, esetleg csak szimplán nincs szűkségük nagyobb házra, inkább gyűjtenek másra.

Maga a zörgés-kopogás példának annyi értelme van, hogy felhívja a másik figyelmét arra, mennyire hangos. Azért ha valaki felmegy és becsönget, aztán folytatódik a zörgés, az egyik fél sértettnek érzi magát. Meg mennyivel macerásabb mind kettőt ütni a falba.

Amúgy néz csak magadra, milyen jól bevált! Ennyire elkezdett foglalkoztatni a téma, és feltűnt, hogy milyen hangos is vagy valójában.

Gondolj bele mennyi minden nincs tökéletesen kivitelezve, de mégis működök, ha az emberek képesek normálisan használni.

2015. jún. 20. 17:25
 20/28 A kérdező kommentje:
Én nem panellakásban lakok szerencsére, húgomról van szó, aki nemrég költözött el egyetem miatt. Aztán a lakótársakkal néha kicsit hangosak. de nekik eszükbe nem jutna felzörögni, mert tudták mibe vágnak bele, milyenek a körülmények az ilyen házakban. De a többi lakó nem igazán lenne panelba való az igényeik alapján.
2015. jún. 20. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!