Mit kellene tennem a szomszédommal? (nagyon röviden lejjebb)
ilyenkor a melegben is befűt a kályhájába és füstöl a kéménye, a szemetét égeti, de a füst leszáll mindenfelé, nem lehet az udvaron lenni és az ablakokat sem kinyitni - ilyenkor a melegben sem.
normális az, hogy valaki nyáron a 27 fokban is fütöget és ezt okozza?? perzse gondolom ő nem tud róla, hogy zavaró és fullasztó amit tesz mert ki sem dugja az orrát és csukva van nála ajtó-ablak
de most komolyan mit tegyek?
"gondolom ő nem tud róla"
Esetleg tudasd vele kezdetnek.
Én úgy tudom, hogy tilos lomot égetni.
És ez csak téged kavar így fel, vagy másokat is? Ha másokat is, akkor szóljatok neki közösen, ha csak téged, és másokat nem, akkor te viszed túlzásba.
a mi házunk van az ő házához a legközelebb, így a füst minket érint elsősorban, és leggyakrabban erre hozza a légáramlat is
nem csak engem, hanem itthon mindenkit zavar, túlzásról nincsen szó, a füst az füst
tudatni vele... háát az a helyzet, hogy tavaly szóltunk neki, akkor egy ideig nyugi volt, de évente szólni neki, az egy kicsit gáz...
A szemétégetés tilos, mert rákkeltő anyagok kerülnek a levegőbe. Beszélj a helyi önkormányzattal, jegyzővel.
Szerintem a szomszéd nagyon is jól tudja, mit csinál, és azért nem rak nyílt tüzet, hanem a kályhába dugdossa a szemetet. Egyébként mindenfelé vannak hulladékudvarok, ahol ingyen le lehet adni szinte bármilyen hulladékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!