Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A új szomszédom egy pszichopata?

A új szomszédom egy pszichopata?

Figyelt kérdés
Pár napja a szomszédunkba költözött egy elég furcsa ember.Egy elég drága autóval jött,jól öltözött,igényes fickó aki piros kontaktlencsét hord(Milyen épp elméjű ember rak piros kontaktlencsét?).A szomszéd házban egy idős nő lakott aki meghalt és a gyermekei kezdték árulni a házat.Volt egy kutya,akit nem akartak elvinni mivel panelban laknak és rám bízták,hogy etessem amíg valaki megveszi a házat.Tegnap hallottam,hogy a kutya nagyon ugat,majd egy tompa puffanás és elhallgat.Ahogy az ablakhoz értem láttam,hogy a férfi elrak a kabátja alá valamit és a kutya előtte fekszik a földön,betekerte valami ronggyal,berakta a csomagtartóba és kicsivel később elment.Ma megkérdeztem,hogy hol van a kutya és erre azt mondta,hogy tegnap elfelejtette megkötni és szerinte elszökött.Szerintetek normális az ilyen ember?Lehet kezdeni vele valamit?
2015. máj. 21. 14:38
 1/5 A kérdező kommentje:

Akkor miért nem vitte el menhelyre?

Meg olyan természetesen és meggyőzően mondta,hogy valószínűleg elszökött mintha semmi nem történt volna.Nem úgy reagált mint azok az emberek akik éppen lebuktak és idegességükben össze-vissza magyarázkodnak.Nagyon félelmetes alak.

2015. máj. 21. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem krimit kéne írnod
2015. máj. 21. 15:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Húú.. Ez izgi!
2015. máj. 21. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, pszichopata.
2015. máj. 21. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:
kamu szag van
2015. máj. 22. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!