Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A napi halál c. oldalon a...

A napi halál c. oldalon a kommentelők egyrésze szerintetek tényleg ölt?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor hogy lehetnek még szabad lábon? :) elsősorban Gore-ra gondolok.

2015. márc. 28. 20:47
1 2
 1/11 manó1235 ***** válasza:
Elég brutálisak a posztok meg az emberek nagy része is aki rendszeres olvasó én 1x néztem bele de elég volt igaz régen a puruttyát is sokan követték amíg meg nem szűnt. őszintén szólva nem tudom mit élveznek abban az emberek hogy más halott embereket és baleseteket látnak, egy részüket lehet a kíváncsiság hajtja a többit meg kitudja.
2015. márc. 28. 21:02
 2/11 anonim ***** válasza:
most néztem bele, bár ne tettem volna!
2015. márc. 28. 21:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Mi az a Puruttya? :)
2015. márc. 28. 21:40
 4/11 manó1235 ***** válasza:
Mint mondtam már megszűnt, de az is ilyen blog volt több része volt puruttya extrém stb. Volt ahol ilyen bizarr halottas posztok voltak a másikon szado mazo sex, volt szimplán csak hülyeségekből álló :D annó nagy népszerűségnek örvendett vagy 1-2 éve szűnhetett meg
2015. márc. 28. 21:42
 5/11 anonim válasza:
nehogy elhidd már...max szeretnének.
2015. márc. 28. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Azt is csak legfeljebb azért, mert fogalmuk sincs, milyen ez, amikor a valóságban megtörténik. Nekem sincs sok, de legalább nem beszélem be magamnak, hogy dejó meg dekemény.
2015. márc. 28. 22:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Pusztán csak beteg emberek, bestiális fantáziával.

Bár van ott 1 aki vagy 20 kommentet képes írni és magával beszélget, hát... durva

De ez a kérdés sem semmi... nem is értem hogy lehet ilyet feltételezni, pusztán csak pár idióta irogat ott ennyi.

2015. márc. 28. 23:20
 8/11 anonim ***** válasza:
61%

Dehogyis!

Azt hiszik, ez menő, de ha látnának egy gyilkosságot vagy egy halottat, biztosra veszem, hogy egy hónapig ágyba vizelnének utána. Nyominger szájhősök.

2015. márc. 29. 10:25
 9/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek Gore meg a hasonló kommentelők betegek vagy csak kitalálják a dolgokat?
2015. márc. 29. 14:27
 10/11 anonim válasza:
Én is belenéztem az oldalba...még kell egy pár perc mire feldolgozom és remélem egy-két nap és kimegy a fejemből. Az oldallal nem is lenne még akkora baj, jó ha tudja az ember milyen szörnyűség történik ártatlanokkal, de a kommentektől hánynom kell...Nem beszélve arról a Gore-ról. Egyértelmű, hogy csak egy megkeseredett ember, 0 szociális élettel, de már csak attól is hánynom kell, hogy valaki ki tud ilyeneket találni és még le is írja őket...pszichológusnál a helye.
2015. ápr. 6. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!