Bambulka kérdése:
Hogy vehet eszre h jart a szobamban?
Figyelt kérdés
na szoval 3 lakunk egy csaladi hazban ami 2 felre van osztva. en es a parom vagyunk 2 szobaban az o ordogi nagyapja pedig egyben hatul. a parom sokat dolgozik en pedig gyakran lejarok anyumekhoz. egy ido utan eszrevettem h sok dolog eltunt a szobankbol agyhuzatok edesseges csomagok vagy kave megkerdeztem h nem e tud valamit a dologrol letagadta kesobb persze mindent megtanaltunk az oregnel azota megjelolom az ajtot h tudjam ki volt e nyitva de mivel csak tolo ajto nem lehet bezarni. hazajottem es lattam h elvolt mozditva az ajto erre csak azt mondta h benezett h otthon vagyunk-e. nem tudtok valami olyan trukkot amivel latom h belepett a szobaba vagy h jarkalt?2015. máj. 13. 19:31
1/5 anonim válasza:
Vékony lisztréteget szórj a földre,abban meglátszik a lábnyoma :)
2/5 A kérdező kommentje:
gondoltam ra csak sotet a szonyegunk es azon meglathatja
2015. máj. 13. 19:52
3/5 anonim válasza:
Akkor meg becsukod a tolóajtót,és celluxszal ráragasztasz egy vékony cérnát ami összeköti a fallal az ajtót.Lehetőleg alul,az nem feltűnő.
4/5 A kérdező kommentje:
ilyeneket mar csinaltam es tudja h tudom h jarkal csak letagatja olyat akarok ahol lessz bizonyitek webkameran keresztul nem tudom valahogy feljatszani?
2015. máj. 14. 13:27
5/5 anonim válasza:
szóltok neki, hogy ne mászkáljon és ne kutakodjon mert láttátok. Ha meg nem hagyja abba vegyél zárat az ajtóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!