Van valami veszélyes abban, ha bent a szobámban fel van kapcsolva a villany este és nincs behúzva a függöny?
Figyelt kérdés
Egy közeli úton aki elmegy így látja a fényt, de van ebben valami veszélyes? Nem vonzza ez ide a betörőket?2015. jan. 3. 16:26
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem h a fény vonzaná a betörőket...Inkább taszítja talán
2/7 anonim válasza:
Ha el van húzva a függöny akkor is kiszűrődik valamennyi fény.
Egyébként odavonzza,nekem volt kb.25 ismerősöm,akikhez e miatt törtek be,és még ráadásul meg is erőszakolták őket a szájukon keresztül.
3/7 anonim válasza:
Vonzza őket a fény? Úgy, mint a lepkéket? :D
Szerintem éppen hülye az, aki a fényre megy, mivel ott valószínűleg van valaki. Bár az édesanyám mindig is parázott, mert "belátnak, úgyhogy már tudják, mit honnan kell elvinni, ha legközelebb nem leszünk itthon". Szerintem nincs ennek különösebb veszélye, feltéve, hogy a kétmilliós, szuper plazmatévéd nem épp az ablakra néz.
5/7 anonim válasza:
Így legalább pontosan szemügyre lehet venni a belső elrendezést, az ajtók helyzetét és majd könnyebb lesz kirámolni a cuccot.
6/7 anonim válasza:
Azért nem mindegy hogy mindezt a földszinten vagy a tizediken csinálod.
7/7 anonim válasza:
Engem zavarna, hogy mindenki látja mit csinálok. Meg látja, hogy van tv, számítógép (mindenkinél van, de akkor is :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!