Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szüleim tudják hogy naplót...

A szüleim tudják hogy naplót írok- nagy gáz?

Figyelt kérdés

2015. máj. 10. 17:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

Most már biztos a zombi apokalipszis!

Minden remény elveszett!

2015. máj. 10. 17:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az gáz, ha beleolvastak.
2015. máj. 10. 17:10
 3/11 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Ez miért lenne gáz?

Nyilván nem olvasnak bele, ha igen az már gáz...

2015. máj. 10. 17:14
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
Addig is nem őket fárasztod az unalmas történeteiddel és borzasztó lelki problémáiddal.
2015. máj. 10. 18:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz? Egyrészt ez a magánügyed, nincs nekik beleszólásuk. Másrészt, ha én szülő lennék, örülnék is, ha a gyerekem naplót írna, mert legalább fejlődik a szövegalkotási készsége, és ez annak a jele is, hogy komoly, önelemző beállítottságú gyerek, aki végiggondolja az életét, hajlamos megfontolni a dolgokat és kitartó is (persze nem feltétlenül ilyen, de van esélye rá :D). Mindenesetre egyáltalán nem gáz. És az előttem szólónak: szerintem egy naplót író gyerekkel sokkal könnyebben el tud beszélgetni egy szülő, mert az ilyen gyerek össze is tudja foglalni, hogy mi történt vele, nem csak úgy él a világba.

Ha beleolvasnak, az viszont már tényleg gáz, de az ő részükről.

2015. máj. 11. 00:24
 6/11 anonim ***** válasza:

nem gáz, de jól zárd el

nekem anya bele olvasott nahát azóta mindig hallgatom h 12-14 évesen miket írtam

2015. máj. 11. 20:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az enyémnél gáz volt, mert anyám mindig elolvasta, alig várta, hogy megtalálja. Nagyon utáltam, hogy mindenemet ellenőrizgetett meg elolvasott. Nekem még a szobámban lévő papír kosarat is kiborította és széthajtogatta a blokkokat, hogy lássa mit vettem (ilyenekre kell gondolni, hogy micsoda izgalmakat találhatott, hogy mintás tollat vettem a papírírószerben egy barátnőmnek szülinapjára meg ilyenek) Nekem ez nagyon rossz volt és a mai napig rányomja a kapcsolatunkra a bélyegét.

Így csak egyetlen naplót írtam és fel is hagytam vele, mivel nem akarta, hogy a kezébe kerüljön. 15 évvel később mikor elővettem és elolvastam iszonyú nagyokat nevettem és sírtam is rajta és iszonyúan sajnálom, hogy nem írtam többet, annyira jó volt visszaolvasni az egészet, meg sok mindent már el is felejtettem, hogy miket csináltam, gondoltam, mik történtek velem, általában ezeken nevettem. Amin sírtam az viszont az volt, amit nem felejtettem el, és pont amiatt sírtam. Én mindenképpen azt javasolnám, hogy írd azt a naplót, nagyon nagy kincs lesz felnőve akár már 5-10 év múlva is, hát még utána!

2015. máj. 12. 18:18
 8/11 Blooooow válasza:
Tedd el valami olyan helyre ahol nem is kérésének! Amúgy van ilyen lakat a naplodon vagy csak olyan mint egy sima könyv? Mert ha van lakat akkor a kulcsot vagy hord mindig magadnal vagy azt rejtsd el
2015. máj. 13. 07:09
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Gáz? Ugyan már! Anna Frank is írt naplót aztán látod milyen híres lett :D :)
2015. máj. 13. 10:51
 10/11 Yehudina ***** válasza:
100%
Semmi esetre se hagy abba, inkább próbálj kitalálni valami fedőneveket, vagy csak általad ismert kifejezéseket, amivel megzavarod azt, aki illegálisan beleolvas. Kár,hogy Édesanyád a megjegyzéseivel megzavarja az írásodat. Én, mint anya, soha nem tenném.
2015. máj. 13. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!