Parkolás a szomszéd háza előtt - írnátok véleményeket?
Az a helyzet, hogy nemrég elcsaptam egy őzet a személyautómmal és még nem rakattam teljesen rendbe. Ennek megfelelően nincs rajta hűtőmaszk, lökhárító, elég könnyen nyitható lenne a motorháztető, néhány vezeték a kereszttartó környékén szabadon hozzáférhető. Nem szeretném, hogy valami hülyegyerek vagy önjelölt bontós piszkálná ilyen állapotában, és mivel Pesten az Üllői úton parkolok az autóval, erre lenne némi esély. Így arra gondoltam, hogy beállok a keresztutcába ahol van a lakásom bejárata is, de a következő telekhez, a szomszéd háza elé, sokkal nyugisabb hely, kicsi forgalommal. Mindig ügyeltem arra, hogy ne a kapuba álljak meg, sőt elegendő helyet mindig ráhagytam, hogy kényelmesen lehessen be- és kifordulni a saját autójukkal. Megjegyzem, amivel SOHA nem parkolnak az utcán, napközben sem. Nem járatom az autót, nem bömböltetem a rádiót, nem csapkodom az ajtót, csak be- vagy kiülök és megyek a dolgomra. Ennek ellenére mégis egy kedves cetli fogadott az ablaktörlő alatt a minap, amit kénytelen leszek szó szerint idézni: "No parkink -igen, kával- tünés!" -rövid ü-vel...
Szerintetek ez normális? A főbérlő utólag mesélte, hogy valakinek leengedték a kerekeit, akik ugyan így a házuk előtt parkoltak. Ha nincs útban senkinek a kocsi, akkor miért kell gyökérnek lenni? És miért nem tud megkérni első körben, hogy parkoljak máshol?
Gondolkodom, hogy ha napközben összefutok a szomszéddal, megkérdezem tőle is, igaz azóta nem parkolok a háza elé mert nem akarom hogy kiszurkálja a hülyéje a kerekeket, de azt sem akarom, hogy ezt a cetlin való tróger üzengetést normálisnak gondolja és magas lovon higgye magát.
Szerintetek?
Eldugott utcában nagyobb eséllyel nyúlnak a kocsidhoz.
Mielőtt leraktad az autót, pár szót válthattál volna a szomszéddal.Talán nem is tudja, hogy a tied az autó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!