Nikép Bt-ről infók?
Figyelt kérdés
Nagyon tolakodnak nálunk a társasházban, hogy váltsuk le a mostanit velük milyen jól járnánák. Ismeri valaki őket?2015. ápr. 26. 23:31
1/4 anonim válasza:
Aha, régen ez volt a közös képviselőnk a VI. kerületben.
A közösköltséget levitték alacsonyra, de a ház romokban hevert, felújítás nem volt, a lámpák is kiégtek.
Pár év mulva leváltották őket, aztán a közösköltség felment és felszereltek új lámpákat, kifestették a függő folyosók egy részét, és amikor így kicsit helyre lett rakva a ház külleme, én akkor adtam el a lakást és elköltöztem onnan jó messzire.
2/4 anonim válasza:
Gyökér banda, messziről kerülendők.
3/4 anonim válasza:
Felejtsd el!!! Semmit nem csinálnak. Szó szerint! Ha kérdésed van, és írsz, soha nem kapsz választ, ha betelefonálsz, leráznak. Alapvető dolgokat sem csináltak meg, pl. törvényileg kötelezve van a társasház, hogy kirakjon információkat a bejárathoz, pl. hogy mennyi volt a rezsi megtakarítás, nálunk soha nem tette ki, pedig 100ezren felül büntetik érte a társasházat, semmit, semmit, semmit nem csinált a magát "közös képviselőnek" nevező tulajdonos. Olyan alap dolog, hogy javítás, vagy állag megóvás már nem is beszélek. Mi most zavarjuk el, mielőtt még nagyobb kárt csinál.
4/4 anonim válasza:
A mi házunkat több mint 10 éve kezelik. Minden évben megbeszéljük a közgyűlésen mire van pénz, és mit szeretnénk felújítani. Nem csak a pénzt kezelik, hanem értenek a műszaki dolgokhoz is. Szóval mi elégedettek vagyunk. Egyébként tudomásom szerint legalább 6 éve nem is vállalnak már belvárosban házat, mivel zuglói cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!