Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha a szomszédban meztelenül...

Ha a szomszédban meztelenül vannak az udvaron az magánügy vagy feljelenthető?

Figyelt kérdés
Az udvarra teljesen belátni... ha ez számít. És gyerekről van szó.
2015. ápr. 13. 21:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés komoly? Amúgy magánügy.
2015. ápr. 14. 10:03
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
kérdező, te bezeg vagy...
2015. ápr. 16. 20:20
 13/18 hell-ikon ***** válasza:
100%

...és mily jogcímen tennéd? Szeméremsértés? Egy gyerek részéről? :)) Vicces lenne. Az már kevésbé, hogy a szülők meg viszont feljelentéssel élhetnének -szerintem legalábbis- kukkolásért. Mert ezek szerint folyamat azt lesed, hogy mi folyik a szomszédban.

Én is rohangáltam ovis fejjel meztelenül a házunk udvarán és kertjében anno annak idején és senki nem szólt érte vagy botránkozott meg rajta. Sőt a kertszomszédaim unokáit is láttam egyszer tavaly meztelenül játszani a kertjükben, akkor most nekem is a rendőrségre kell rohannom?

Aki nem egy beteg állat, annak ez nem okoz _OLYAN_ jellegű gondot.

2015. ápr. 17. 19:35
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem inkább mondd el a szülőknek,hogy sokszor gyanús idegenek nézegetik azokat az édes,ártatlan gyerkőcöket.A többit bízd a fantáziájukra.vagy felhúznak egy paravánt,vagy húznak egy bugyit a gyerkőcökre.
2015. ápr. 28. 09:55
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy meg nem normális,hogy valaki az ovis gyerekét közszemlére teszi.Strandon is illik valamit rádobni a gyerekre a mai világban.Ha meg a hidegben rohangásznak púcéron..április nem éppen a forró nyár.
2015. ápr. 28. 10:00
 16/18 anonim ***** válasza:
kérdező: úgy fest, itt csak téged izgatnak itt gyerekek nemi szervei. akkor kiben is van itt a hiba?
2015. máj. 6. 00:56
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem izgatnak a nemi szervei senkinek sem, hanem zavarnak. Nagy különbség...

Ahogy szerintem mindenki mást is zavarna ha az ő szomszédjában élnének ilyen idióták mint itt. A gyerek ma is kint rohangált meztelenül, pedig rohadt hideg volt... más kabátban járkál kint. Amúgy emellett még hangosak is, a kutyáik állandóan az utcán rohangálnak, még egy oltást nem adattak be nekik eddig. A gyerek meztelenül "lovagol" a kutyán, a homokozóban ül, oda pedig a macskák járnak szarni... ennyi, de ez is teljesen normális biztosan. Én csak a gyereknek akarok jót... a szülei idióták. Valakinek tenni kéne valamit ilyenek ellen.

2015. máj. 11. 21:38
 18/18 anonim ***** válasza:

és van még valami, ami téged zavar? gyerek, kutya, macska, homokozó... amit eddig felsoroltál a saját udvarukon...

szerintem te idegesítőbb vagy, ha azt lesed, mit csinálnak.

2015. máj. 21. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!