Ha a szomszédban meztelenül vannak az udvaron az magánügy vagy feljelenthető?
Figyelt kérdés
Az udvarra teljesen belátni... ha ez számít. És gyerekről van szó.2015. ápr. 13. 21:27
2/18 anonim válasza:
Gyerekek vannak meztelenül az udvaron? Ezért komolyan fel akarod jelenteni a szomszédot?
4/18 anonim válasza:
Honnan látni be? Ha ráállsz a sámlira, vagy az utcáról a kapun keresztül?
5/18 A kérdező kommentje:
Az udvaruk közvetlenül az utca mellett van, a kerítésen teljesen átlátni, tehát minden járókelő pedobácsi bámulhatja a gyerekeket, hozzáteszem, szokták is... én meg akárhányszor kinézek egy szép napsütéses napon az ablakon, látnom kell hogy pucér gyerekek szaladgálnak kint, és nagyon zavar. Ilyen ovis korúak, szóval nem kis totyogók már. De ezért fel lehet jelenteni őket?
2015. ápr. 13. 22:41
6/18 anonim válasza:
feljelentheted, legrosszabb esetben körberöhögnek a rendőrségen
7/18 anonim válasza:
A strandon is feljelentesz minden szülőt, akinek fürdőruha nélkül szaladgálnak a gyerekei?
8/18 A kérdező kommentje:
Nem értem miért lehetne egy gyerek meztelenül... akkor ennyi erővel bárki lehet meztelenül bárhol, nem? Ja, nem. Tudtommal a gyereknek is vannak nemi szervei amit illene eltakarni.
2015. ápr. 13. 23:07
9/18 anonim válasza:
Tudtommal egy meztelen gyerek látványa egy normális embert nem zavar. Amúgy szerintem is kiröhögnek a rendőrségen, ha feljelented. Ilyen jelentéktelen dologért nem mennek ki, szerintem ez rajtad kívül az utcában senkit sem botránkoztat meg.
10/18 anonim válasza:
A saját udvarán nem hogy a gyerek, de a szülője is lehet meztelenül. Ha neked nem tetszik, megmondhatod a véleményed nekik, de ellene nem tehetsz semmit. A kert magánterület!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!