Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti is mérgesek lettetek volna...

Ti is mérgesek lettetek volna a helyembe?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel 6kor szol a csengő gyerekeim aludtak és a férjem is,felkeltem a csengetésre kinyitom az ajtot és a szomszédom egy vödörrel a kezébe állt az ajto előtt és lelocsolt!Tiszta ideg lettem.Ti is idegesek lettetek volna rá?
2015. ápr. 7. 14:21
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Én biztos leordítottam volna, pedig alapból nyugodt ember vagyok. Ez egy elmebeteg állat...
2015. ápr. 7. 14:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyukám azt tanította, hogy ne nyissam ki az ajtót senkinek. Neked nem tanította meg?
2015. ápr. 7. 14:40
 3/10 A kérdező kommentje:
honnan tudhattam volna hogy ki az?
2015. ápr. 7. 14:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Aki reggel hatkor becsenget, le is lövöm :-)

(Hirtelen be kellett volna csapni az ajtót, hogy a zúduló víz visszafröccsenjen rá)

Szerintem jogosan vagy mérges, és a napokban én is leborítanám egy kis hidegvízzel, hogy észhez térjen, és tisztázd vele, hogy többet ilyen ne merészeljen csinálni, mert megkeseríted az életét, ha még egyszer előfordul.

2015. ápr. 7. 15:05
 5/10 A kérdező kommentje:
sikitottam és rá vágtam az ajtot erre a férjem is felébredt és elkuldte a budos francba és leordította a fejét.egész nap dörömbölt az ajton mi már azzal "fenyegettuk" ha nem megy el rendőrt hívuk
2015. ápr. 7. 15:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Én ott helyben elküldtem volna az anyjába, de úgy, hogy a fél utca hallja meg.

De a párom szerintem betegre nevette volna magát, főleg a gyerekeim.

És miután kiordítottam magam, kezébe nyomom a felmosófát, hogy lehet takarítani, és máskor meg ne próbálja...

Utólag meg én is jót nevetnék rajta. :D

2015. ápr. 7. 15:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát...húsvét hétfőn 12 óra előtt senkinek nem nyitunk ajtót, mert meglocsolnak.
2015. ápr. 7. 15:12
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha én lettem volna a férjed, akkor a szomszéddal feltöröltettem volna a vizet, majd behívtam volna valami itókára, téged pedig megdorgáltalak volna, mert üvöltözöl, továbbá mert nem köszönted meg a locsolást és nem készítettél piros tojást.
2015. ápr. 7. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Húsvét egyenlő halmozott vízveszély.

Lehet én is magamból kikeltem volna,de utána átcsöngetnék,nem piros tojglikkal,hanem itt a felmosó,a vödör,lehet takarítani.

(Engem anno a lovaim itatójába borítottak bele.)

2015. ápr. 7. 15:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát az ürge nem normális vagy sokat ivott.
2015. ápr. 8. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!