Lettetek már olyan jóba emberrel, hogy pár szó után, vagy csupán rádnézett, és kitalálta, mire gondolsz? 20/F
Figyelt kérdés
Az utolsó két évre egy osztályba kerültük újra egy régebbi osztálytársammal, és nagyon jóba lettünk.
A végére, és most főleg a nyáron, szinte egymás gondolatában olvastunk, szótlanul is rengetegszer megértettük egymást, pontosan tudtuk mire gondol a másik.
2014. aug. 25. 20:37
1/4 anonim válasza:
Igen, barátnőm teljesen ilyen. Szinte halljuk egymás gondolatait :D
17l
2/4 anonim válasza:
Igen! Aztán több lett belőle, amit azóta is bánok, mert kiderült, hogy csak barátként tudok rátekinteni, ő viszont halálosan belém zúgott. Így viszont elvesztettem egy nagyon jó barátom. 21/L
3/4 anonim válasza:
Én úgy tudtam ez minden LEGJOBB barátnál így van (legalábbis mi csak bólintunk egyet és tudjuk miről van szó)! ;)
4/4 anonim válasza:
Legjobb barátnőmnél is így van. Mondjuk ő már ismerkedésünk elején rám nézett és tudta mi a helyzet.Nekem több idő kellett.
De már elég egymásra néznünk és tudjuk mit gondolhat a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!