Ti mérgesek lennétek?
nem tudom...minek ilyet kérdezni?pláne minek megmutatni,elég egyértelmű hogy rosszul esik majd nekem...személy szerint én nem örülnék neki...félreértés ne essék nincsen SEMMI problémám a homoszexuális emberekkel,semmi előítéletem nincsen velük szemben vagy ilyesmi,van is egy barátnőm(elég távoli) aki homoszexuális és vele és a barátnőjével is jóban vagyok,szerintem aranyosak is együtt,mindig úgy civakodnak mint én meg a párom,tök cukik :D az az egyetlen oka annak hogy nem örülnék annak ha ezt a legjobb barátnőm vallaná be,hogy onnantól fogva "nem merném" úgy megölelni mint azelőtt,vagy azt írni neki hogy "szeretlek <3 " mert ha éppen szingli lenne félnék hogy belém szeret,vagy talán amúgy is...feszélyezve étezném magam mellette...nem merném azt mondani hogy milyen jó alakja van vagy ilyesmi...nem merném annyira közel engedni magamhoz mint azelőtt,emiatt talán el is veszíteném őt,ami kb a legroszabb rémálmom...mindenképp megváltozna a kapcsolatunk...szóval nem,nagyon nem szeretném ha ilyen derülne ki,de szerencsére ez a veszély nem fenyeget,mert bár barátja még nem volt de mindig megnézi a fiúkat az utcán,meg vannak kedvenc fiúi fiúbandákból meg stb :D
18\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!