Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tudok tenni az alberlovel?

Mit tudok tenni az alberlovel?

Figyelt kérdés
Kb 3 eve, anyam hazaba beengedtem egy csaladot lakni.anyuka, apuka, kisbaba.Sajnaltam is oket,hogy nem volt hova menniuk a babaval, ezert elneztem nekik sokszor,ha nem fizettek.Van 2 testverem, ok is beleegyeztek.De Januarban a noverem megkerte oket, hogy tavozzanak mert 150 ezer fttal tartoznak.El is hagytak a lakast, micsak kesobb mentunk megnezni.Sajnos teljesen lelaktak, ablakuvegek betorve, a sarokulo osszetorve, kidobva, az aramot nem fizettek....Ha feljelentem oket, attol felek, hogy engem is megbuntetnek, mert nem regisztraltam magam, mint foberlo.vagy ez nem igy van?hogy tudom rajtuk behajtani a kart es a fennmaradt osszeget?
2015. márc. 16. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, legközelebb majd okosabb leszel. Ennyi.
2015. márc. 16. 16:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Már semmit nem tudsz tenni, de ilyen esetekre van a (2 hónap) kaució.
2015. ápr. 3. 19:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Amit persze nem kertunk..
2015. ápr. 5. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!