Panelban lakom és felettem süket-némák laknak, akik teljesen antiszociálisak. Nem lehet létezni tőlük, törnek-zúznak, a folyosón úgy közlekednek, mint a mammutok. Felszólítás ellenére is csinálják, sőt még gúnyolódnak is. Milyen szankciókat tudtok?
Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 17:46
11/13 anonim válasza:
"A gúnyolódás annyi, hogy mikor mutogatjuk neki hogy ne zajongjon, azt mutatja, hogy dugjuk be a fülünket. "
xD
Amugy lehet, hogy felreertitek egymast, szerintem irasban add elo a problemaidat kedves hangnemben, ne csak mutogassatok egymasnak. Egy probat meger szerintem, mielott az ajtoja ele szarsz (?!).
12/13 A kérdező kommentje:
Az írásban történő felszólítás már megtörtént, méghozzá kedves hangnemben...... Mintha semmi nem történt volna. Ezért kértem, hogy valami valóságban is használható megoldást javasoljatok.
2015. márc. 13. 09:52
13/13 anonim válasza:
Csendháborításért rendőrt kell hívni.De előbb próbáljátok tisztázni a helyzetet egy jelnyelvi tolmáccsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!