Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ordítva zsidózik engem a...

Ordítva zsidózik engem a cigány szomszédom mindig. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Tavaly decemberben vettünk Monorierdőn egy kis házat,amivel azért foglalkozni kelett.Elkezdtem rendezgetni a dolgokat,a belső teret bontottam az átalakítás miatt,festettem stb.Na ekkor kezdődött hogy a szomszédnak ez nem tetszett,mert állítólag nagyon hangosan dolgozok,stb,stb,stb.Sajnos cigány az illető nő,nem szegény,elég jól élnek,és sajnos nem tud szépen szólni,még ha jogos is lenne,hanem rögtön úgy jön oda hogy megöllek te rohadt strici és hasonlók.Elkezdtek érdeklődni utánam és valahol azt halották hogy én zsidó vagyok! Tény hogy nem vagyok zsidó,de öket ez nem érdekli,szerintem azt hiszik hogy én csak tagadom.Na azóta ha valami nem tetszik neki,akkor a kertből ordíbál át hogy meg fogsz dögleni te büdös zsidó,gázkamrába foglak zárni,mész a bibsi tesóid után és hasonlók hosszú perceken át.Először nem foglakoztam vele,de amikor visszaszóltam akkor csak jobban rákezdet,gondoltam egyszer majd megunja,de nem.

2015. febr. 7. 21:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A rendőröktől ne vár segítsėget,mert most a pozitív diszkrimináció a divat ,emellett meg félnek a romáktól.
2015. febr. 10. 09:29
 22/27 anonim ***** válasza:

Az nem lehet hogy a 40-es nõnek valamiféle hiánya van? Nem értettem tisztán, van-e neki párja?

Átmész este hozzá, jól megdugod aztán lehet soha nem lesz gondod vele. Illetve annyi hogy majd ezt rendszeresen szeretné.

2015. febr. 11. 09:08
 23/27 anonim válasza:
Most mondanám ,hogy deportáld de gondolom ezzel téged is megsértenélek. De azért deportáld...biztos ami biztos!
2015. febr. 17. 21:42
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem azért de a füstöléstől meg a kopácsolástól én is kiakadnék. Egyrészt az én tüdőmet ne szennyezze senki.

Gyakran csinálod?

Mond azt hogy te is cigány vagy és akkor majd meglepődve le fog szállni rólad. Kezdetnek jó hangosan szóljon ez a zene nálatok:

https://www.youtube.com/watch?v=iGzBXLVQ_Vo

2015. febr. 21. 11:41
 25/27 anonim ***** válasza:
2015. febr. 21. 11:46
 26/27 anonim ***** válasza:

jelentsd fel antiszemita támadásért! ha a hatóságok nem

segítenek, akkor őket is. tett és védelem alapítvány. :)

2015. ápr. 23. 17:34
 27/27 anonim válasza:

A törvény nem ugy kezeli a romákat, mint a "torzsgyokeres" magyarokat, ennek tudatában indulj ki. Úgyis te huzod a rövidebbet. Addig örülj, amíg nem gyújtják fel a házat. Ezekkel nem lehet beszélgetni.

Ne csinálj olyat, amibe bele lehet kötni, akkor lenyugszanak de ha mégis ordítoznak, mosolyogva mondj annyit: "magának is szép napot, szomszéd asszony". Ez olyan szinten irritálja őket, hogy a falnak beszélnek, hogy abbahagyják. A beton\pala kerítés is megoldás lehet. Átmenetileg. Nem ismerem a szomszédaid, szóval lehet mégegy megoldás az elszigetelésen kívül: Telefon a zsebbe, hogy tudja venni a hangot. Odamész a szomszédhoz, és elbeszélgettek a jogairól, meg hogy ezért feljelented. Ha megérti ok, ha nem, ott lesz a hanganyag. :)Esetleg tehetsz fel neki kérdéseket, pl. "Rám gyújtaná a házat?" Ha ingerülten visszaszól, hogy igen, esetleg hizzáresz valamit, fenyegetésnek számít. :) Pár ilyen hangfelvétellel bemész a hivatalba és kéred a kiköltoztetésüket.

2015. máj. 14. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!