Ordítva zsidózik engem a cigány szomszédom mindig. Mit tehetek?
Az nem lehet hogy a 40-es nõnek valamiféle hiánya van? Nem értettem tisztán, van-e neki párja?
Átmész este hozzá, jól megdugod aztán lehet soha nem lesz gondod vele. Illetve annyi hogy majd ezt rendszeresen szeretné.
Nem azért de a füstöléstől meg a kopácsolástól én is kiakadnék. Egyrészt az én tüdőmet ne szennyezze senki.
Gyakran csinálod?
Mond azt hogy te is cigány vagy és akkor majd meglepődve le fog szállni rólad. Kezdetnek jó hangosan szóljon ez a zene nálatok:
aztán meg ezt:
jelentsd fel antiszemita támadásért! ha a hatóságok nem
segítenek, akkor őket is. tett és védelem alapítvány. :)
A törvény nem ugy kezeli a romákat, mint a "torzsgyokeres" magyarokat, ennek tudatában indulj ki. Úgyis te huzod a rövidebbet. Addig örülj, amíg nem gyújtják fel a házat. Ezekkel nem lehet beszélgetni.
Ne csinálj olyat, amibe bele lehet kötni, akkor lenyugszanak de ha mégis ordítoznak, mosolyogva mondj annyit: "magának is szép napot, szomszéd asszony". Ez olyan szinten irritálja őket, hogy a falnak beszélnek, hogy abbahagyják. A beton\pala kerítés is megoldás lehet. Átmenetileg. Nem ismerem a szomszédaid, szóval lehet mégegy megoldás az elszigetelésen kívül: Telefon a zsebbe, hogy tudja venni a hangot. Odamész a szomszédhoz, és elbeszélgettek a jogairól, meg hogy ezért feljelented. Ha megérti ok, ha nem, ott lesz a hanganyag. :)Esetleg tehetsz fel neki kérdéseket, pl. "Rám gyújtaná a házat?" Ha ingerülten visszaszól, hogy igen, esetleg hizzáresz valamit, fenyegetésnek számít. :) Pár ilyen hangfelvétellel bemész a hivatalba és kéred a kiköltoztetésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!