Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ordítva zsidózik engem a...

Ordítva zsidózik engem a cigány szomszédom mindig. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Tavaly decemberben vettünk Monorierdőn egy kis házat,amivel azért foglalkozni kelett.Elkezdtem rendezgetni a dolgokat,a belső teret bontottam az átalakítás miatt,festettem stb.Na ekkor kezdődött hogy a szomszédnak ez nem tetszett,mert állítólag nagyon hangosan dolgozok,stb,stb,stb.Sajnos cigány az illető nő,nem szegény,elég jól élnek,és sajnos nem tud szépen szólni,még ha jogos is lenne,hanem rögtön úgy jön oda hogy megöllek te rohadt strici és hasonlók.Elkezdtek érdeklődni utánam és valahol azt halották hogy én zsidó vagyok! Tény hogy nem vagyok zsidó,de öket ez nem érdekli,szerintem azt hiszik hogy én csak tagadom.Na azóta ha valami nem tetszik neki,akkor a kertből ordíbál át hogy meg fogsz dögleni te büdös zsidó,gázkamrába foglak zárni,mész a bibsi tesóid után és hasonlók hosszú perceken át.Először nem foglakoztam vele,de amikor visszaszóltam akkor csak jobban rákezdet,gondoltam egyszer majd megunja,de nem.

2015. febr. 7. 21:15
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Írj, a tolvajkerge
2015. febr. 8. 00:04
 12/27 anonim válasza:
Tôknek
2015. febr. 8. 00:04
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor figyelmen kívül hagyják az emberek otthonválasztás szempontjából a szomszédokat, ez egy gyakori hiba. A környék, a szomszédok viselkedése majdnem olyan fontos tényező, mint az épület minősége, jelentősen befolyásolja az árat.

Két megoldás van. Az egyik az hogy megpróbáltok dűlőre jutni velük, annak ellenére hogy nem tettetek semmit. Ez nettó lehetetlen, de egy hangyányi esély még lehet rá. A másik hogy eladjátok a házat.

Egy biztos. Ne tegyétek tönkre az életeteket egy hiba miatt.

2015. febr. 8. 07:51
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem, hogy minek kellett cigányok mellé költözni. Mert ha jól veszem ki a szavaidból, ők voltak már ott hamarabb. És ha így van, akkor látni kellett volna, kik laknak a szomszédban, nem pedig egyből beleugrani a lakásvásárlásba.
2015. febr. 8. 09:57
 15/27 anonim ***** válasza:
71%
Hasonló helyzetben voltam én is, csak én valóban zsidó vagyok. Egy ideig türtem, aztán egyik este átmentem hogy akkor beszélgessünk már el hogy mi a bajuk velem/velünk. A lényeg hogy ölre mentünk, mindhárom cigánypalántát földre raktam és utánna kezdtük előről a beszélgetést, akkor már tudtak normálisan válaszolni. Azóta nincs kötekedés meg kiabálás, csöndben vannak.
2015. febr. 8. 14:36
 16/27 anonim ***** válasza:
53%
Én zsidó vagyok, engem is sokat piszkáltak a cigányok. Mond meg neki "hogy mit képzel magáról?" és a másik még a cigányok nyavalyognak , hogy "jaj,nem fogadnak be minket" meg stb,stb,stb. lopnak,csalnak ez az igazság. Te piszkálhatnád azért mert cigány de ne tedd legyél te az okosabb.
2015. febr. 8. 15:06
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha ezek alapból agresszívek ( sajnos vannak ilyenek ), akkor csakugyan legjobb minél elõbb eladni, akár veszteséggel is, mert a legtöbbet mégis az életetek, a nyugalmatok ér. És lehet szerencséd is, hogy annyiért tudod elani, amennyiért vetted. Ha valakitõl vetted, lehet, õ is azért adta el.

Ami a zsidózást illeti, ha gázkamráznak, esetleg felhívhatod a figyelmüket, hogy azokban sajnos cigányokat is gyilkoltak. Pusztán azért, mert cigányok voltak.

Ha tõlem kérded, az, amikor egy cigány zsidózik, pont akkora hülye´seg, pont annyira nevetséges, mint amikor egy zsidó cigányozik.

Mellesleg ismerek zsidókat, akik kijárnak cigánytelepekre segíteni. Visznek ezt azt, hogy könnyítsenek a szerencsétlenek helyzetén. Ha jól emlékszem, épp Monoron voltak többször is. Persze, bizonyára nem a szomszédodnál, ha jól értelek, õk nem szorulnak támogatásra, ha csak nem kultúrálisan.

amúgy lehet, a zsidókkal pont ez a baja, ha jól szituált, lehet, foglalkozik uzsorakölcsönnel is és mivel az ismerõseim néhány emberen esetleg tényleg tudtak segíteni, annyival kevesebb kucsafjuk lett.

2015. febr. 8. 22:56
 18/27 A kérdező kommentje:

Igazatok van,pár infót kihagytam az eddigi irásokból.Amikor megvettük a házat akkor nem tudtuk hogy ezek laknak benne,egy szép nagy ház,tiszta udvar,a szomszédokat nem is láttuk jóideig,csak akkor jelentek meg amikor először zavarta őket hogy én fúrok-faragok,zörgök és neki nem tetszett. Egy 60körüli cigány nö,ö a legagresszívabb,van egy olyan 40-es lánya aki mindig a hátérben marad onnan ordibálja ugyan azt mint az annya és egy szintén 60körüli férfi,állítólag az élettársa,ö a legnormálisabb,ö mindig csak akkor jelenik meg amikor a mamának már habzik a szája,nem szól semmit csak hazarángatja az asszonyt.Jómoduak,piacon árulnak valamit,jól megélnek belőle.

Az egyik legnagyobb baj ezekkel hogy nem lehet beszélni velük,abszolut nem látni őket,csak akkor amikor ordibálnak,de akkor meg hiába mondok valamit nem figyel oda csak elkezdi a többperces mondókáját,ordít mint egy hülye,aztán bemegy a házba majd utána megint kijön és folytatja. Tisztára mint egy őrült,az ilyennel nem lehet semit se tenni.

2015. febr. 9. 20:52
 19/27 anonim ***** válasza:
54%
Már bocs, de komolyan olyan gyáva vagy, hogy a nődnek kettő csaj nekiugrik, és nem vered őket telibe ? Mégha kancigányok ok, de nők.
2015. febr. 10. 09:06
 20/27 anonim ***** válasza:
Ez egyedül nem fog menni.Nem veletek van a baj,hanem az,hogy a szomszédotok nem akar magának szomszédot.Itt az győz,akinek nagyobb a szája,plusz felvonultat kellő számú erőt.Szóval vagy vesztek magatoknak néhány bőrfejű rokont,vagy szėp csendben tovább adjátok a házat.
2015. febr. 10. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!