Miért nem köszönhet egy kb. középsulis lány egy szomszédjának?
Egy társasházban lakunk a párommal és párszor előfordult már, hogy az alattunk lévő, egy kb. 16-17 éves lánnyal szállunk be a közös liftbe.
Eleinte feltűnt, hogy ha hárman szállunk be, akkor sosem köszönt vissza, ezt betudtam annak, hogy talán a páromtól ódzkodik, mert idősebb és férfi, megértem. De sokszor volt már, hogy csak velem szállt be, érthetően köszöntem neki akkor is, amikor odaléptem mellé a földszinten és akkor is, amikor kiszállt az emeletén, de ő konokul hallgat.
Nem annyira zavaró igazából, most ettől nem leszek depressziós, csak ez nagyon meglepett. A házban a kis 8 éves gyerektől kezdve a 70 éves öregbácsik és öregnénik mind köszönnek egymásnak és nekem is. Meg ugye már kiskorunktól kezdve arra tanítanak, hogy a szomszédoknak vagy ismerősöknek illik köszönni, ha más nem, akkor, amikor a másik kezdeményez.
Szerintetek ez miért lehet? Talán a szülei szigorúan nevelik vagy csak nagyon magának való? Ti tudtok hasonló embereket a környezetetekből megemlíteni?
Köszönöm a válaszokat :)
26N
Nekem még a 18-20 éves csajok is köszönnek időnként csókolommal:( Főleg ha 2-3 napos borostám van.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!