Elköltöztünk egy tanyára a családommal, és nem hiányoznak az emberek. Nagyon gáz?
1-es, ez nem igaz! Én egy idő után biztosan beleőrülnék az elszigetelődésbe, nekem a nagyvárosi zajos környezet való, és ezzel még nagyon sokan így vannak.
Egy ideig én is úgy voltam, hogy igazi vidéki életet szeretnék élni, aztán jött egy kattanás, és azóta a minimum, hogy Pestre költözöm, amint megtehetem, de inkább valamilyen külföldi nagyvárosba.
Mindenkinek az igényei mások, amíg te jól érzed magad, addig nem kell foglalkozni mások véleményével.
Nem gáz.
Ez amúgy egyénfüggő, de sok a moslék ember az az igazság.
Mi is tanyán lakunk,már gyerkőcünk is van,imádunk itt élni.Lassan 6 éve költöztünk tanyára.Minden közel van aránylag,út mellett lakunk,busz sincs messze egyáltalán,szomszédok is normálisak.
Itt is minden megvan,ami anno faluban megvolt.Net,tv,hideg-meleg víz,automata gépek,posta házhoz jár,havat eltakarítják(jó,nem 3 cm-nél,de sose volt még gondunk)
Szóval nekem nem igazán hiányzik a pletykafészek falusi szomszédom.Dolgozni innen is szuper járni,kicsivel utazok csak többet,mint a faluból a városba(ott egy óra volt a munkahelyem,átszállással,így 10 perccel több,egy busszal
Nekünk csak pozitív dolgok jutottak eddig a "tanyasi életből". Mi családi házként használjuk,a kertben sincs semmi vetemény,mert nincs rá időnk munka és gyerek mellett;állataink sincsenek.Lehet,akkor másképpen látnám,nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!